Újabb szúnyoggyérítés

Városi és regionális hírek

Újabb szúnyoggyérítés elrendelése került napvilágot a Csepel-sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás területén.

Az ismételt gyérítés az előzetes felmérések alapján ismét légi (1400 ha) és földi (4320 ha) lesz.

Időpont: 2010. július 15-17. a napnyugtát megelőző időszakban.

Pótnapok: 2010. július 19-21.

Nadzsi1 - július 13 2010 · Nyomtatás

III. fokozatú hőségriasztás!

Városi és regionális hírek
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Országos Tisztifőorvos a hőségriasztás III. fokozatát rendelte el .
Szigetszentmiklós Polgármetere elrendelte a közutak locsolását az esti és a reggeli időszakokban.
A hőséget nehezebben viselik el a csecsemők, a kisgyermekek, az idősek, a fogyatékosok, a szivbetegek, a magas vérnyomásban szenvedők. Rosszullét estén forduljanak orvoshoz!

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, ha tehetik , a déli órákban tartózkodjanak hűvös helyen a hőség miatt, lehetőség szerint a lakások felmelegedését árnyékolással csökkentsék, az elveszített folyadékot folyamatosan pótolják. A bevásárlást a kora reggelre , vagy a késő délutánra időzítsék. Felfrissít, ha langyos vízzel lezuhanyzunk. Tanácsos éjszaka alaposan átszellőztetni a lakást. Csecsemőt, kisgyereket nem szabad hőségben sétáltatni, árnyékos helyen levegőztessük.
Ne hagyjunk sem gyermeket, sem állatot szellőzés nélküli, lezárt parkoló autóban!
Akinek halaszthatatlan dolga van a városban , ne tartózkodjon sokáig a napon, ha szédül, vagy fejfájást érez, haladéktalanul menjen árnyékos helyre ,és fogyasszon vizet, vagy alkoholmentes folyadékot.

Az alábbi épületekben lehet megpihenni, illetve ivóvizhez jutni a hőségriasztás idején:
Polgármesteri Hivatal épületeiben: Kossuth Lajos u. 2., Kossuth Lajos u. 9.,Ifjúság tér 4., Losonczi u. 1., Családsegítő Szolgálat: Losonczi u. 9., Tűzoltóság: Gyári u. 68.

A posták, bankok, nagyobb üzletek légkondicionált helyiségei nyitvatartási időben néhány percig igénybe vehetők a rosszullét elkerülése érdekében.

Az idősekre, a betegekre és a kisgyermekekre ezekben a napokban különös figyelmet kell fordítani.

Lestár Mihály
Közbiztonsági referens

forrás: www.szszm.hu

Nadzsi1 - július 12 2010 · Nyomtatás

Elkerülő utat kap Bugyi község

Városi és regionális hírekÖt és fél kilométeres új út épül a Pest megyei Bugyi határában, amely lakott területen kívülre vezeti a településen most átmenő teherforgalom nagy részét. Sokkal biztonságosabb, ráadásul tisztább és csendesebb lesz év végétől a nagyközség.

Folytatódik a Pest megyei mellékutak felújítása. A most épülő elkerülő szakasz kapcsolódik az 5202-es számú, tavaly ősszel teljesen felújított és megerősített, Bugyi települést Taksonnyal összekötő 13 kilométeres úthoz. Ezt köti össze a Kiskunlacháza felé tartó mellékút érintésével a község délkeleti részén áthaladó, Kunpeszérre vezető úttal.

A Budapesttől délre fekvő, több mint ötezer lelkes nagyközség környékén található kavicsbányák miatt a térség útjain jelentős a teherforgalom. A szállító járművek mély kátyúkat vertek ki és felgyűrték az aszfaltréteget, ezért szükséges megerősített alapot készíteni a Bugyi környéki utakhoz. A kivitelezők az autópályák építésekor alkalmazott bazaltbeton szerkezetre húzzák rá az aszfaltrétegeket a most készülő 5,5 kilométeres új szakaszon is, csakúgy, mint a tavaly felújított út készítésekor.

–Az elkerülő két végén kialakítunk két körforgalmat, amelyek belső földmagját a tervek szerint virágokkal ültetik tele: a községbe érkezőket fogadja így az önkormányzat – tudtuk meg Loppert Dánieltől, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetőjétől. – Megépül egy kereszteződés és 5 földút csatlakozását készítik el. Az új szakasz átadásakor a nagyközség lakóinak régi vágya teljesül, hiszen évek óta kérték, hogy a tucatnyi környékbeli sóderbányából ne Bugyi belterületén keresztül szállítsák rakományukat a teherautók.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A Bugyi elkerülő építése közel 845 millió forintba kerül, ennek 85 százalékát az EU finanszírozza.
forrás: www.nif.hu

Nadzsi1 - július 12 2010 · Nyomtatás

III. Rockerek.hu és I. Rocközön.com Tábor - Szigetszentmiklós

Cikkszemle
Portáltársak! A nyár legmelegebb hónapjában a szokásos Rockerek.hu találkozó mellett egy különleges rendezvénnyel kedveskedünk nektek! Megrendezésre kerül a III. Rockerek.hu Tábor, melyet partnerünkkel a Rocközön.com-mal közösen szervezünk! A tábort a szigetszentmiklósi Barbárok Tanyáján és a közvetlen mellette lévő füves területen tartjuk meg július 29-én, 30-án és 31-én. A helyszín Budapestről fél óra alatt megközelíthető a HÉV-vel! A programra most sem lehet majd panasz. Napközben pihenéssel, bográcsolással játékokkal, filmnézéssel és egy kis sporttal töltjük az időt. Esténként természetesen a rock'n'roll-é lesz a főszerep. Mindhárom nap este négy-négy magyar bandára tombolhatunk, melynek névsorát a napokban kezdjük el szép lassan csöpögtetni a kíváncsi közönségnek! A koncertek után szalonnasütés és tűz melletti gitározás, beszélgetés jöhet szóba. A jegyek nem sokkal haladják találkozókon megszokottakat. A napijegy 990 Ft-ba, a hétvégi bérlet 2490 Ft-ba fog kerülni. Minden adott egy igazán jó bulihoz, s ne feledjétek, aki most sem akar kimozdulni, az immáron véglegesen rászolgál a fotelrocker jelzőre! Zenekarok figyelem! Pár időpont szabad, fellépni vágyók még jelentkezhetnek a lenti E-mail címen!

koncertszervezes@rockerek.hu
http://www.rockozon.com

forrás:
http://rockerek.hu

Kexy - július 12 2010 · Nyomtatás

Polgármesteri fórumon történt... (Lakihegyi Lakópark)

Városi és regionális hírekÉrdekes dolgoknak lehetett szem és fültanúja az a lakó, aki elment a Lakihegyi Lakóparkon (mások szerint Dujmó lakótelep) megrendezett Polgármesteri Road Show eme állomására.
A Polgármesteri Fórumnak itt is eredetileg az M0 körgyűrű volt az alap témája, de a lakók itt is el merték mondani véleményüket.
A legérdekesebb, hogy amíg a polgármesterünk tartotta beszédét, addig elloptak egy beszerelésre váró mosógépet. A beszélgetést rendületlenül folytatták is, aztán megjelent egy autó, amiben talán az a mosógép volt, amelyet kerestek.

Tekintse meg a 8 videót, amelyet egyik olvasónk készített.
Aki tudja, hogy meg lett-e végül a mosógép, azt kérem, hogy írjon róla pár sort!

Nadzsi1 - július 10 2010 · Részletek · 6274 megnyitás ·Nyomtatás

Szemét ügy

Olvasói levél

ÁNTSZ vizsgálatot kértem. Az Aries kft-nek olyan szerződése van az önkormányzattal, hogy ha adott napon nem szállítja el a kommunális hulladékot, ezt pótolhatja a következő héten. Sokszor előfordult az előző egy év alatt, hogy nem vitték el a hulladékot tőlünk. Levelezésbe kezdtem az Aries vezetőjével. Leírtam felé, hogy a lakossági hulladék többek között szerves hulladékból áll, nem beszélve a "töltött pelenkákról" - unokám esetében. A nyári kánikulában 2 hét alatt ez bomlásnak indul, és fennáll a fertőzésveszély. Egy ledegradáló, a piacijelenlét monopol biztonságát tükröző, és meg nem nevezett önkormányzati munkatárs támogatásáról informáló levelet küldött, melyre már nem válaszoltam. Majd megtörtént az, amire eddigi életem során ( 51 éves vagyok) soha: 14. nap vitték el a szemetet. Ekkor a kuka a bűztől már megközelíthetetlen volt.


A levél folytatása: KLIKK IDE!

 


Ezt a levelet Csaba néven regisztrált tagunk írta.

Nadzsi1 - július 10 2010 · Részletek · 3627 megnyitás ·Nyomtatás

Én, a kém? (forrás: Blikk)

Cikkszemle

Szigetszentmiklós — Figyel minket a nagy testvér. Az utcán, a munkahelyen, mindenütt kamerák pásztázzák lépteinket, és alig van már olyan mobiltelefon, amelyik ne tudna képet és hangot rögzíteni.

 

Erdős Danit (21) kémnek kiáltották ki a hatóságok egy szemüveg miatt, amelyben kamera van. A húszéves fiatalember imád bicajozni, ezért úgy döntött, vásárol egy internetes áruházban a spéci szemüvegből a távol-keletről, hogy rögzíthesse kerékpáros-mutatványait. A küldeményt azonban át sem vehette, helyette a vám- és pénzügyőrségtől kapott idézést.


A Blikk cikkjének folytatása: klikk a címre!

Nadzsi1 - július 10 2010 · Részletek · 3153 megnyitás ·Nyomtatás

Megérkeztek az új szigetszentmiklósi lakosok

Városi és regionális hírek

A napokban újabb számmal növeketedd a lakosság:

További képek az új városlakókról: klikk a címre!

Nadzsi1 - július 10 2010 · Részletek · 8342 megnyitás ·Nyomtatás

TÜDŐSZŰRÉS

Városi és regionális hírek
FELHÍVJUK A LAKOSSÁG FIGYELMÉT, hogy SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROSBAN 2010. augusztus 3-tól - szeptember 14-ig TÜDŐSZŰRÉST TARTUNK!

A vizsgálat ideje naponta:
hétfőn, szerdán: 12 - 18 óráig
kedden,csütörtökön, pénteken: 8 - 14 óráig

A tüdőszűrés helye:
Szigetszentmiklós Tököli u. 19.
Városi Könyvtár és Közösségi Ház (SÁRGAHÁZ)

A vizsgálat alkalmas a tüdőbetegségek időbeni felismerésére.

PANASZ NÉLKÜL IS LEHET BETEG!

Személyi igazolványt, TB kártyát, valamint az előző évben kapott tüdőszűrő igazolást hozza magával.

forrás: www.szszm.hu

Nadzsi1 - július 09 2010 · Nyomtatás

FELHÍVÁS!

Városi és regionális hírek

Tisztelt szigetszentmiklósi Lakos!

Hájas Róbert Sándor vagyok a győri Széchenyi István Egyetem közlekedésmérnök hallgatója.

A tavalyi évben Csepel-sziget közlekedési problémáit feltáró tanulmányt készítettem, mellyel szakmai konferencián II. helyezést értem el.

Ezt az anyagot bővítve az idei esztendőben elkészül városunkra leszűkítve egy közösségi közlekedést optimalizáló tanulmány, melyet a 2011. évi Magyar Tudományos Akadémia által Baján rendezendő országos konferencián kerül bemutatásra.

Ahhoz, hogy ez a vizsgálat és tanulmánya minél jobban tükrözze a valóságot, a tényleges utasforgalom áramlását és igényeket felmérést végzünk a város lakossága körében 2010. július 15 és 2010. augusztus 15. között, úgynevezett háztartás vizsgálati célforgalmi eljárással.

Ezen időszak alatt jómagam és megbízott, kitűzőkkel ellátott kérdező biztosok keresik fel a városban élőket lakhelyükön és ott adott kérdőív alapján felmérést készítenek a közlekedési szokásokról.

A kérdező személyeknél minden esetben megtalálható a kitűző, melyet jól látható helyen magukon kell tartaniuk, továbbá személyi igazolványuk és városunk Jegyzőjének hozzájáruló nyilatkozata.

Kérem, hogy támogassák munkánkat, munkámat a kérdőívek kitöltésével!

Köszönettel

Hájas Róbert Sándor sk.

 

Nadzsi1 - július 08 2010 · Részletek · 2537 megnyitás ·Nyomtatás

Változott az üzletek éjszakai nyitva tartásának rendje

Városi és regionális hírek


Elfogadta az üzletek éjszakai nyitva tartásáról szóló rendelet módosítását legutóbbi ülésén a szigetszentmiklósi képviselő-testület. Ennek értelmében a 600 négyzetméternél nagyobb alapterületű, alkoholt is árusító vendéglátó-ipari egységek éjszaka nem fogadhatnak vendégeket. Szabó József polgármester azt mondta: a tiltás egyértelműen a diszkók és hasonló szórakozóhelyek nyitásának kíván gátat szabni. Nem ez az első intézkedés a lakosság éjszakai nyugalma érdekében. Éppen tavaly fogadták el a rendeletet, ami akkor szintén nagy visszhangot váltott ki az üzletek tulajdonosi körében. Akkor ugyanis az összes, alkoholt is árusító kereskedelmi egység éjszakai nyitva tartását megtiltották. A mostani módosítással természetesen nem zárnak be a szórakozó-helyiségek, de csak a kisebbek maradhatnak nyitva éjjel is. Egyébként az utóbbi időben nemcsak a lakosság, hanem a rendőrség is kérte az önkormányzatot, hogy próbáljon gátat szabni a szórakozóhelyek körüli rendbontásoknak, ugyanis a nagyobb diszkók környékén a rendőrök is nehezen tudnak megbirkózni a gondokkal, hiszen folyamatosan komoly rendőri erőket köt le az ilyen vendéglátó egységek ellenőrzése, így nem lehetnek ott minden problémás helyen.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - július 08 2010 · Nyomtatás

Csángóföldön - Magyar nyelv, különböző hagyományok

Városi és regionális hírek

A Megyelakó Egyesület 4 fős delegációval vágott neki a Kárpátoknak július elején, hogy megismerkedjen egy más kultúrával, egy más hagyománnyal, a csángó magyarsággal.


A négy napos eredményes túra tele volt meglepetéssel. A táj, a hegyek csodálata, a csángó gyerekek tiszta tekintete, csengő- bongó hangja, a román kultúra és mentalitás megismerése, mind-mind mély nyomot hagy egy közép – európai ember életében.


Tekintse meg a beszámolót, klikk a címre!

Nadzsi1 - július 08 2010 · Részletek · 3392 megnyitás ·Nyomtatás

Közlekedésbiztonság = 0

Vélemény

A júliusi sebességmérési tervei a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságnak:

http://szigetszentmiklosma.hu/?p=2197#more-2197

Köztudott hogy a balesetek legnagyobb részének közvetlen oka a gyorshajtás.
Annak ellenére hogy városunkban rengeteg a sebességkorlátozással ellátott útszakasz,
a Szigetszentmiklósi rendőrség, mint a táblázatban is látható gyakrabban mér sebességet más környező városokban, mint a sajátjában (pl. Szigethalom és Dunaharaszti).


A vélemény folytatása: klikk a címre!

Jani - július 07 2010 · Részletek · 3370 megnyitás ·Nyomtatás

Dr. Iglói László felszólalása a buckai fórumon

Vélemény

Tisztelt Buckai Lakosok, Érdeklődők, Barátaim, Ismerőseim!

 

Dr. Iglói László Buckai lakos vagyok, a CIVIL Kontrol Országos Egyesület elnökségi tagja.

Sok probléma hangzott el, amely felsoroláshoz én is fűznék néhány gondolatot, egyetértve az előttem szólókkal.

Szomorúan tapasztalom, hogy nincs itt a polgármester és a képviselők közül pedig, egyedül Horváth István Független Önkormányzati Képviselő van jelen, megtisztelve Önöket. Furcsa, de nyilván nem véletlen a távollét akkor, amikor reményeim szerint, kérdések özöne várható.


A felszólalás folytatása: klikk IDE!

Nadzsi1 - július 07 2010 · Részletek · 3305 megnyitás ·Nyomtatás

Kecskés István, hol az igazság?

Olvasói levél

2008-ban a Duna-parton tartott demonstrációink óta van az önkormányzatunknak saját szóvivője is. Mert ugye polgármesterünk az országos sajtó zaklatását nyilvánvalóan megelégelte.

Mint ez általában máshol is lenni szokott hasonló esetekben keresnek egy erre megfelelő embert, aki a helyi vezetők helyett a kamerákba mosolyogva nyilatkozza az adott hatalmi érdekeknek megfelelő ígéreteket, semmitmondó ködösítéseket. Nálunk ez így nézett ki mint a videó végén látható:

http://www.rtlhirek.hu/video/52324


Az olvasói (nyílt) levél folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Megjegyzés: az olvasói levelek tartalmáért az amivarosunk.hu oldal nem vállal semmilyen felelősséget (szabályzatban is benne van). Az oldal csak közzé teszi a véleményt, a levelek tartalmaival nem mindig ért egyet! Minden felelősség a levél beküldőjét terheli!

Jani - július 07 2010 · Részletek · 8069 megnyitás ·Nyomtatás

Bölcsődéket, óvodákat bérelne az önkormányzat

Városi és regionális hírek


Nyáron a kisebb gyermekek felügyelete megoldott, de idén a szigetszentmiklósi bölcsődékben mintegy 100 gyermeket kellett visszautasítani, az óvodákban pedig majdnem kétszer ennyit. A képviselő-testület legutóbbi ülésén Szabó József polgármester sürgősségi indítványáról is tárgyalt. Eszerint megvizsgálnák a városban az óvodai vagy bölcsődei férőhely kialakítására alkalmas épületeket, és ezeket egy-két éves bérléssel üzemeltetné a város, így csökkentve a férőhelyek hiányát. Egyébként tavaly már átadtak egy óvodát a Bucka városrészben és a 3-as számú óvodát is kibővítették, így 30 fővel növekedhetett a bölcsődei létszám is. Már készül a Vackor Bölcsőde is, amelyre pályázati pénzt nyert a város önkormányzata. A tervek már kész vannak, de csak jövőre épül fel az intézmény. Addig átmeneti megoldásként az ingatlanbérleti lehetőségeket keresi az önkormányzat.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - július 06 2010 · Nyomtatás

Tájékoztatás Csepel-Sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás területén végrehajtandó csípőszúnyogok elleni védekezési munkákról

Városi és regionális hírek


A szúnyoggyéritést közbeszerzési pályázat útján elnyert kivitelező a GERGELY
AIR KFT A LEGKÖZELEBBI SZÚNYOGGYÉRITÉS IDŐPONTJÁT az alábbi időpontokra
határozta meg: Július 8-10, rossz idő esetén a pótnap: július 12-14.

A tájékoztató emgtekintése: klikk a címre!

Nadzsi1 - július 06 2010 · Részletek · 4192 megnyitás ·Nyomtatás

Segítő szándékú kérés a polgármesteri döntéshozatalhoz

Olvasói levél

Tisztelt Polgármester Úr, Kedves József!

Csatoltan megküldöm a Pesti Központi Kerületi Bíróság 26.B.28420/2008/8 ügyiratszámon szereplő, tanúkénti idézésemet, az adócsalás büntette miatt Sz. Tibor ellen indított büntetőügy tárgyában, állampolgári kötelességemnek eleget téve, aki nevezetesen éppen egy helyi önkormányzati többségi tulajdonú Kft. ügyvezetője. Idézés


A nyílt levél folytatása: klikk a képre!

Nadzsi1 - július 06 2010 · Részletek · 4206 megnyitás ·Nyomtatás

A Csépi úti esővíztározók!

Vélemény

Érdemes ezekre pénzt költeni?


visszahozott hír (június 22.). További képek és hozzászólások megtekintése: klikk a hírre!

Nadzsi1 - július 06 2010 · Részletek · 3320 megnyitás ·Nyomtatás

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
31332 43 Gaborgabor
2014/08/13 09:41:18
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
527982 1089 vasmacska
2014/06/03 23:39:29
Közlekedés
Minden egyéb
285996 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
2545 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
12251 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek

Parlagf...


Beküldte:
Kexy

Parlagf...


Beküldte:
Kexy

Parlagf...


Beküldte:
Kexy

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2014. szeptember 16. kedd,
Edit napja van.
Holnap Zsófia napja lesz.

Mai Névnaposok

Edit

Események

<< Szeptember 2014 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Nadzsi1
2014/05/22 20:36:07
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Dazsuz

Nadzsi1
2014/05/22 20:34:59
Üdvözöljük legújabb tagunkat: ceiner aranka

Nadzsi1
2014/05/08 14:31:05
Üdvözöljük legújabb tagunkat: kobazs

apa
2014/05/06 19:52:57
sziasztok!buckában
tud vk vmt a vízről??

Nadzsi1
2014/04/29 22:32:53
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Erzsi

Nadzsi1
2014/04/28 15:47:12
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Laco0920

Nadzsi1
2014/04/14 22:36:32
Üdvözöljük legújabb tagunkat: meli413

Nadzsi1
2014/04/09 22:46:58
Üdvözöljük legújabb tagunkat: TuttiFrutti

Nadzsi1
2014/04/01 18:47:02
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Bocsoda

Nadzsi1
2014/03/31 12:52:40
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Tp22

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Kids Club Szigetszentmiklós

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek