Újra van gáz a Jókai utca 25. szám alatt

Városi és regionális hírek

Újra van gáz a Szigetszentmiklóson a Jókai utca 25. szám alatti társasházban, de korántsem ért még véget a lakóközösség kálváriája. Március óta húzódik a Tigáz és a lakók közötti vita, akkor kapcsolták ki először a gázt nem fizetés miatt. Végleges megoldást azonban eddig nem sikerült találni az elmaradás törlesztésre. Több sikertelen megállapodást kötöttek már a felek egymással, azonban most olyan egyezség született, melyet - talán - tudnak teljesíteni a lakók. Március óta - részletekben ugyan - de fizette tartozását a lakóközösség.

forrás: lakihegyradio.hu

Kexy - szeptember 22 2010 · Részletek · 2891 megnyitás ·Nyomtatás

Ceremónia, majd koncert

Városi és regionális hírek

Klikk a plakátokra!

Nadzsi1 - szeptember 22 2010 · Részletek · 11407 megnyitás ·Nyomtatás

Városvezetőink fontosabb elfoglaltságai -polgármesteri beszámoló

Városi és regionális hírek

A 2010.09.23-i Polgármesteri beszámoló alapján megismerhetjük, hogy az elmúlt 30 napban városunk vezetői , mely fontosabb tárgyalásokon vettek részt , és milyen fontos intézkedéseket hoztak.

Az elmúlt napokban az amivarosunk.hu oldalon a hozzászólásokban feltett kérdésekre is választ kaphatunk. pl: ÉCSVCS

Kérem tekintsék át a polgármesteri tájékoztatót, és az alpolgármesterek tevékenységeit.

Kexy - szeptember 22 2010 · Részletek · 3150 megnyitás ·Nyomtatás

Lakkossági fórum Szigethalmon

választás_2010

Nagyítás: klikk a képre!

Nadzsi1 - szeptember 22 2010 · Részletek · 3403 megnyitás ·Nyomtatás

Ismét fergeteges buli a Czárban!

Városi és regionális hírek

Ismét fergeteges buli lesz a Czárban. A mostani sztárvendég nem más, mint Sub Bass Monster!

Klikk a plakátra!

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Részletek · 3231 megnyitás ·Nyomtatás

Családi szombat 2010.09.25.

választás_2010

25-én Családi Szombatot tart a helyi MSZP. Részletekért klikkeljen a képre!

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Részletek · 3288 megnyitás ·Nyomtatás

4. Szabacsi Nap beszámoló

Városi és regionális hírek

 

d.u. kb. 2-től

Szombaton az időjárás is kedvezett a Szabacsi nap rendezőinek, fellépőinek és látogatóinak. Végre kicsit kitisztult az ég, a hőmérséklet is kellemes volt. Sajnos a délelőtti programról nem tudok beszámolni, de a délutáni határozottan kellemes volt. Több rövid műsorszám keretében ismét bemutatkoztak a helyi hagyományörzők, és a város tehetségei. Mire elkezdődött a Tabáni István koncert, „teltház” lett az Árpád utcában, bár már addig is nagyon sokan voltak.

A „vásártéren” szintén sok árus és érdeklődő-vásárló volt, ehettünk nagyon finom szilvásgombócot, nyitva volt a helytörténeti gyűjtemény, ahol néptáncot is tanulhattak az érdeklődők, volt hagyományos ízek udvara, és egy kis kertészeti bemutató.

Taas


Képek: GALÉRIÁBAN

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Nyomtatás

Képviselő-testületi ülés csütörtökön

Városi és regionális hírek


Az önkormányzati választások előtt valószínűleg utoljára ül össze a jelenlegi összetételében csütörtökön a szigetszentmiklósi képviselő-testület. Nyílt ülés keretében 24 napirendi pontot tárgyalnak a városatyák. Ezek között szerepel - az Egészségügyi Bizottság által korábban már tárgyalt és elfogadott - Egészségfejlesztési Koncepció elfogadása. A javaslat egyébként a hatékonyabb kommunikációra és a Bucka városrész egészségügyi ellátásának javítására helyezi a hangsúlyt. A város oktatási intézményeinek előző tanévi munkájáról szóló beszámolót is meghallgatják a képviselők, de döntenek a jövő tanévi Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról is. A zárt ülés napirendi pontjai között lakásfenntartási és adósságkezelési támogatásokról, szociális alapú ösztöndíjakról valamint a „Pro Urbe Szigetszentmiklós Díj” kitüntetés adományozásáról is döntenek. A képviselő-testület szeptember 23-án, csütörtökön 13 órától ülésezik a szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozótermében.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Nyomtatás

300 embernak ad munkát a somogyvári repülőgép alkatrészgyár

Városi és regionális hírek
Műanyag repülőgép-alkatrészeket gyártanak - a tervek szerint két év múlva - Somogyváron; a 460 millió forint állami támogatással, összességében csaknem egymilliárd forintból megvalósuló vállalkozás 300 embernek ad majd munkát - adja hírül a MTI nyomán a Magyar Rádió.

A szigetszentmiklósi székhelyű Composite One Kft. a tököli telephelyről költözik Somogyvárra. A cég már több éve jelen van a világpiacon. Főként a kisgépes repülőgépipar számára készít alapanyagokat, de más járműipari alkatrészeket is gyártanak.

A hír folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Részletek · 2679 megnyitás ·Nyomtatás

Fontos tudnivalók az oldallal kapcsolatban!

!Felhívás!

Kedves olvasók!

Mivel ez egy közösségi oldal, ezért hírt, linket, cikket, képet bárki tud beküldeni. Ügyeljenek arra, hogy hírt a "hír beküldése"-re, cikket a "cikk beküldése"-re képet a "kép beküldése"-re, linket pedig a "link beküldése"-re klikkelve tehetik meg regisztráció után. (Regisztráció után érdemes visszalátogatni később, mert az adminisztrátorunk bármikor aktiválhatja Önt, mint regisztrált tagot, de erről külön e-mail-t nem küldünk!)

Fontos, hogy híreket, dokumentumokat, cikkeket NE a "link beküldése"-re klikkelve küldjenek be! Linket linkajánlóként használjuk (cégek, honlapok, stb.).

Ha Önnek van egy véleménye egy már megjelent hírhez kapcsolódva, akkor ne hírként küldje be, csak azért, hogy az a főoldalon jelenjen meg, hanem hozzászólásként megteheti.

Ügyeljenek arra, hogy a hozzászólások az oldal szabályzatát betartva  legyenek beírva!

Szeretnénk kérni azokat a hírbeküldőket, akik küldenek üzenetet, hírt, hogy előtte olvassák újra át levelüket, ellenőrizzék le még egyszer a fogalmazást és a helyesírást.

Ha oldallal kapcsolatban kérdése van, akkor az üzenőfalon is feltehetik vagy a fórumon az azt érintő fórumtopikban. Az utolsó hozzászólásokat pedig összegyűjtve az "utolsó kommentek"-re klikkelve tekintheti meg, így nem marad le egyetlen egy lakossági véleményről sem.

Megértésüket köszönjük!

Kérjük terjessze hírét az oldalnak, mert nekünk nincs pénzünk és nem kapunk támogatást reklámozásra (TV, rádió, újság, plakát). Ha valaki ki is plakátozik, azt sajnos úgy is letépik egyes erre szakosodott emberek).

amivarosunk.hu csapata

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Nyomtatás

Eladó új házak

Túlél? show: Szigetszentmiklós

Sokan nagy reményekkel költöztek Szigetszentmiklósra és akadt olyan is, akinek csalódás a városban élés. Több lakó panaszkodik az utak állapotára. Van aki az önkormányzati képviselőket hibáztatja ezért, de van olyan is, aki azt a vállalkozót emlegeti, aki fűt-fát igért az építkezéskor.

Egy biztos: senki nem tett semmit a jelek szerint... Vajon az utak feltöltése és karbantartása is a lakókra fog hárulni?

További eladó ház képek: klikk a "RÉSZLETEK"-re! Kommentálja véleményét!

 

Nadzsi1 - szeptember 21 2010 · Részletek · 8092 megnyitás ·Nyomtatás

Vasököl: lesújt az MTI Orbán kritikusaira

Hírek


Azonnali hatállyal törölte Belénessy Csaba, az MTI stratégiai alelnöke az egyik szlovákiai magyar lapot, a parameter.sk-t a támogatottak köréből. A honlap eddig ingyen juthatott hozzá az MTI híreihez, de mivel az alelnök úgy véli, "szélsőséges" hangnemben írnak az oldalon, megvonta a támogatást. A lapot kiadó cég vezetője, Barak László viszont politikai szálat sejt a háttérben, tudniillik az oldalon rendszeresen kritizálják a második Orbán-kormány munkáját.

Nyíltan vállalták a parameter.sk publicistái a magyar kormány munkájáról alkotott véleményüket, úgy tűnik, mindezért komoly árat fizet a szerkesztőség. Szó szerint. A lapunk birtokába került levélből kiderült: a Magyar Távirati Iroda Zrt. (MTI) stratégiai alelnöke, Belénessy Csaba szeptember közepén megvonta az újság, határon túli szerkesztőségeknek adható kedvezményt.


A hirszerzo.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 20 2010 · Részletek · 3324 megnyitás ·Nyomtatás

Top 5 ingyenes vírusirtó

Cikkszemle

Összegyűjtöttük a legjobb öt vírusirtót, amivel garantáltan biztonságban lesz a géped. Nem stoppolják le a géped memóriáját, így a lassúságtól sem kell tartanod!

 


A hotdog cikkjének folytatása: klikk a képre!


Nadzsi1 - szeptember 20 2010 · Részletek · 4184 megnyitás ·Nyomtatás

64. Old Motors Börze-Szigetszentmiklós

Városi és regionális hírek

Dátum: 2010.szept. 25. Szigetszentmiklós Kéktó Szabadidőpark Információ: 1/425-0145 Helypénz árak árusok részére

 • autó nélkül 1.000 ft
 • személyatóval 2.000 ft
 • személyautó utánfutóval, mikrobusz 3.000 ft
 • mikrobusz utánfutóval, teherautó 4.000 ft
 • Kexy - szeptember 20 2010 · Részletek · 4304 megnyitás ·Nyomtatás

  Anyatej világnapja

  Városi és regionális hírek

  Idén is megrendezésre kerül az Anyatej Világnapi rendezvény szeptember 23-án!

  A program megtekintése: klikk a képre!

  Nadzsi1 - szeptember 20 2010 · Részletek · 5166 megnyitás ·Nyomtatás

  A múlt hét végén történtek

  Túlél? show: Szigetszentmiklós

  Amíg szombaton jókat mulattunk a Szabacsi Napon, addog sok embernek nem a legjobb napjai volt a múlt hét utolsó napjai.

  Kezdve azzal, hogy újra esett az eső, s ilyenkor már megszokott: lehetetlen a közlekedés.

  Most már voltak jelek annak is, hogy próbálkoznak a vízzel külzdeni, több helyen is szippantóssal szívták a vizet.

  Sajnos Bucka továbbra is az élmezőnyben van a katasztrófális helyzetű városrészeink között. A Csépi úton (ahol tavaly már egyszer beszámoltunk ugyan ilyen sestről) ismét kitört egy autó kereke.

  A fényképet készítő Czifra Ferencnek a állateledeles azt mondta, hogy nem a polgármester tehet róla. Mi sem azt állítjuk...

  További képek: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

  Nadzsi1 - szeptember 20 2010 · Részletek · 3872 megnyitás ·Nyomtatás

  RSD és Gerincúti válaszok

  Városi és regionális hírek

  Minap olvastam , hogy valaki hiányolja az infókat a Gerincúttal kapcsolatban.
  Dunaharasztin volt dolgom ahol egy lap akadt a kezembe, melyben meginterjúvolják Hoffman Pált. 
  Válaszokat keresve a munkálatokról. 
  Válaszok helyett bizony kérdéseket kapott a lap is.
  A Kérdés az volt: 
  Miként állnak a munkálatok a RSD és a Gerincúttal kapcsolatban?

  Kexy - szeptember 19 2010 · Részletek · 3735 megnyitás ·Nyomtatás

  Földrengés is okozhatta az M0-ás melletti földcsuszamlást

  Városi és regionális hírek

  Földrengés is okozhatta az M0-ás autóút épülő déli útpályája melletti földcsuszamlást. Több ezer köbméter föld zuhant az autóút nyomvonalára, amikor megcsúszott a töltés. Azt még vizsgálják, hogyan erősítsék meg az érintett szakaszon a talajt. A munka egyelőre áll, nem tudni, emiatt csúszik-e majd az építkezés befejezése - hangzott el az RTL Híradóban.

  Kexy - szeptember 19 2010 · Részletek · 3490 megnyitás ·Nyomtatás

  Lehetne olcsóbb a víz?

  Olvasói levél

  Minap összefutottam egy ismerősömmel, aki lakihegyen lakik és beszélgetésünk során szóba jött a vízdíj. Rá kellett jönnöm, hogy bár mindketten szigetszentmiklósi lakosok vagyunk, de azonos fogyasztásért különböző díjat fizetünk.

  Kexy - szeptember 19 2010 · Részletek · 8333 megnyitás ·Nyomtatás

  Utolsó aktív fórumtémák

    Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
  Gyakorló fórumtopik
  Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
  34379 43 Gaborgabor
  2014/08/13 09:41:18
  [Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
  Minden egyéb
  538449 1089 vasmacska
  2014/06/03 23:39:29
  Közlekedés
  Minden egyéb
  294039 542 fester
  2014/01/29 08:59:55
  A Jobbik 2014-es országgyűl...
  Politikai vitafórum
  4378 5 Nadzsi1
  2014/01/05 23:19:23
  éjszakai bűz a buckánál
  Bucka
  14165 7 savill
  2013/11/12 14:20:43

  Legújabb képek

  A Horgá...


  Beküldte:
  Nadzsi1

  Szimpát...


  Beküldte:
  Nadzsi1

  Szimpát...


  Beküldte:
  Nadzsi1

  Segítettek:  Szolárium kuckó Szigethalom


  Airport szálló


  Tuti étterem, rendezvényterem


  Sellőovi varroda


  HAJ-SZA szépségszalon

  Hasznos Hírek

  Ajánlások

  Reklám

  Hirdetési felület


  Navigáció

  Jelölő

  Facebbok


  iwiw

  Jogi impreszum:

  Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

  Bejelentkezés

  Felhasználónév

  Jelszó  Még nem regisztráltál?
  Regisztráció

  Elfelejtetted jelszavad?
  Új jelszó kérése

  Keresés

  Keresendő szöveg:

  Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

  Mai névnapos

  Ma 2015. július 30. csütörtök,
  Judit, Xénia napja van.
  Holnap Oszkár napja lesz.

  Mai Névnaposok

  Nincs névnaposunk

  Események

  << Július 2015 >>
  H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31    

  Nyilvános szavazás

  Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

  Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

  Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

  Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

  Nem, éppen elég magas a fizetésük

  Üzenőfal

  Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

  drazse
  2015/05/19 09:39:10
  S.O.S.Tegnap a Csónakos utcában utólag tettek aknafedelet le a csatornások. Este hazajövet észleltem,hogy az egyik ,konkrétan a Csónakos 8 előtt lévő kb.10 centivel kiáll a felszintől.Baleset
  veszélyes

  Mami
  2014/10/09 07:11:24
  Kedves Nadzsi! Ismerősnek jelöltem a fészbuk oldalon! Hogy tudok hozzászólni a témákhoz?

  Mami
  2014/10/08 10:54:13
  Na megyek inkább és kibontom a segélycsomagot amit a Gundel étterem kűldött! Smile

  Mami
  2014/10/08 10:52:54
  Röviden! Ezen az oldalon mindent a szemnek semmit a kéznek! Smile

  Mami
  2014/10/08 10:52:00
  Kedves Bobbi! Nekem azt mondták, hogy menjek a Fészbookba! Pedig én nem "Fész"!

  bobbi
  2014/10/07 19:26:33
  hogy kell itt kommentelni?az egyik hírhez már ötször megírtam a véleményem és mégsem jelenik meg!

  Kexy
  2014/10/01 08:59:07
  Mami! Persze, nézik az emberek az oldalt. Itt olvasásra van lehetőséged!

  Mami
  2014/09/29 18:54:52
  Kedves Nadzsi! Én oda nem járok mert a pörgéstől szédülök! Mik a tapasztalataid, akarják a népek a változást általad? Láttam a képed a falon! Annak idején mi csak pálcika embert tudtunk a falakra rajz

  Nadzsi1
  2014/09/29 14:34:46
  Kihalt. Mindenki a facebook-on nyomul. Ott pörög az élet. http://www.facebo.
  ..arosunk.hu

  Mami
  2014/09/29 04:07:37
  Hahó!!! Jár még erre az oldalra valaki? 10 napja semmi újság?

  REKLÁM

  Kertszépítők


  Textil Cottage


  Profi önéletrajz készítés


  Erdei falfestés

  "Erdei falfestés"


  "Ali Box Club"


  Karcsúsodjon Könnyedén akár 2 ruhaméretet!

  HF Slender You Stúdió

  GAZDIKERESÖ!

  Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


  Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

  Hírlevél

  Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

  Időjárás

  Felhőkép Hőtérkép

  Partnereink:  Seinchin Karate


  Maintra Stúdió

  Hun-Web Linkek