Ezt is kifizeti valaki?

Olvasói levél

Sajnálattal vettem tudomásul, már csak az egészségügyi dolgozók tűrőképessége tartja fent a Szakorvosi Rendelőt Gyártelepen!
A felújítást végző vállalkozó, nem tudom, ide elhozná e a legközelebbi hozzátartozóját?
Gondolok a kardiológiai szakrendelésre, ilyen körülményeket teremteni egy egészségügyi intézményben, minden kritikát felülmúl! Mindenki tudomásul veszi, hogy a felújítás nem egy kellemes dolog, de ekkora helységben egy palotapincsi is nehezen végezné el folyóügyeit!


A levél folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

strohmayer ede - augusztus 13 2010 · Részletek · 3275 megnyitás ·Nyomtatás

Szigetszentmiklósi turizmus fellendítése (vicc):

Vélemény

Unios kerékpárúton haladva a térképen megjelölt szakaszon Csepel felől jövet megállnak a tutisták.
Turista1: Te ez itt 50m-re balra mi?
Turista2: Ha jól látom Közép-Európa legnagyobb lápvidéke. A Ráckevei Soroksári Duna-ág, gyönyörű hely.
Turista1: S ez itt 100m-re jobbra mi?
Turista2: Ha jól látom, Közép-Európa legnagyobb ipari parkja, mert ez itt a legjobb földrajzi fekvésű logisztikai központ.
Turista 3: Mekkora nagy világváros!

8 km múlva ismét megállnak:
Tanakodva néznek, mi ez a lepusztult környék, majd megkérdezik , hol járhatnak, mert a térkép szerint nincs semmi itt, pedig az előbb csodálatos dolgokat láttak.
A kempinggel közlekedő személy bús komoran leszáll a kátyút kikerülve a kerékpárjárol, megnézi a térképet és azt mondja:
-Csak a Bucka

by: Mahoni :)

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Nyomtatás

Óvoda-bölcsőde: először a rászorulókat helyezik el

Városi és regionális hírek


Az már biztos, hogy több lesz az óvodai és bölcsődei férőhely a következő tanévtől, hiszen a helyhiány enyhítésére helyiségeket bérel a szigetszentmiklósi önkormányzat. Az viszont korántsem biztos, hogy minden gyermeket el tudnak helyezni. A "Vackor Bölcsőde" építése még a tervezési szakaszban van és az Ádám Jenő Többcélú Intézmény óvodája is csak jövőre épülhet meg. Az óvodai férőhelyek bővítésére most konténerekben alakítanak ki foglalkoztató szobákat. A konténerovi a 2-es számú óvodánál a zeneiskola udvarában lesz, így az óvodaudvar területe megmarad, viszont a 3-as óvodánál az intézmény udvarában helyezik majd el a csoportszobákat. Ugyanakkor ezek a konténerek nem veszik majd el a helyet a gyermekek játszóterétől, hiszen még így is marad elég hely a gyerekek mozgásigényének kielégítésére. Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta: most 10 hónapos bérleti szerződést kötöttek a konténerek esetében, de előreláthatólag 4 évig még biztosan szükség lesz rájuk. Hogy megvásárolják, vagy tovább bérlik ezeket, azt majd a következő képviselő-testület dönti el. Szabó József azt is elmondta: rengeteg gyermek maradt ki az óvodai illetve bölcsődei férőhelyek hiánya miatt az intézményekből. Az új helyeket pedig a leginkább rászorulók között próbálják meg elosztani.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Nyomtatás

Hamarosan!

választás_2010

Jön! Jön! Jön!

Az amivarosunk.hu "szerkesztősége" politológiai elemzésekkel járul hozzá az önkormányzati választások sikeréhez.

Új, állandó rovattal jelentkezik weboldalunk, melyben megkíséreljük folyamatosan nyomon követni az önkormányzati választási kampányt. Elemzések, értékelések olvashatóak majd a rovatban, mely információkat közel kétéves működésük során szerzett tapasztalataik alapján állította össze az amivarosunk.hu szerkesztőgárdája.

-az elmúlt húsz év helyi politikai történései

-koalíció és ellenzék

-szoros küzdelmek a voksokért

-meglepő győzelmek, keserű vereségek

Mi várható? Néhány nap múlva új rovat az amivarosunk.hu oldalon!

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Nyomtatás

Bemutatkoznak az MSZP kéviselő jelöltjei:

választás_2010

 

Az alábbi képre klikkelve megtekintheti az MSZP indulóinak a listáját:

 


Videó megtekintése: klikk a képre!

 

 

Jelöltek tablóképe itt tekinthető meg: KLIKK IDE

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Részletek · 3383 megnyitás ·Nyomtatás

Hú de laza!

Városi és regionális hírek

2010.08.10-án hajnalra ez a kis szalonnasütésre is alkalmas helyet találhattunk a József A. megállóban a peronon. A képen nem látszik, de a pad rögtön mellette van.

Nagyítás: klikk a képre!

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Részletek · 4251 megnyitás ·Nyomtatás

Videóbeszámoló: Gazdasági ülésen történt 2010.08.10-én

Városi és regionális hírek

Olvasóinknak köszönhetően ismét van videóanyagunk a Gazdasági Bizottság üléséről:

A videóbeszámolók megtekintése: klikk a képre!

Nadzsi1 - augusztus 12 2010 · Részletek · 3669 megnyitás ·Nyomtatás

Politizáló, de pártatlan házelnök lesz Kövér László

Városi és regionális hírek


Politizáló, de pártatlan házelnök lesz Kövér LászlóPolitizáló házelnök lesz az Országgyűlés új elnöke. A Szigetszentmiklóson élő Kövér László nemrég egy televíziós interjúban is kifejtette véleményét, mely szerint az első, "szükségképpen zaklatott" időszak után az a jó, ha a törvényhozás menete kicsit "lecsendesedik", és visszazökken
a rendes kerékvágásba. Arról is beszélt, hogy mindenképpen egyetért azzal a felvetéssel, amely szerint húsz év elteltével ideje lenne új alkotmányt elfogadnia az Országgyűlésnek. Kövér László a Lakihegy Rádiónak azt mondta: politizálni fog ugyan, de pártoktól függetlenül - ahogyan ezt elődei is megtették sokszor. A házelnök hozzátette: sokan kérdezték tőle, hogy a magas közjogi pozíció miatt elköltözik-e Szigetszentmiklósról. Kövér László azt mondta: továbbra is a városban fog élni.


forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - augusztus 11 2010 · Nyomtatás

Cseh Laciért drukkolunk!

Regionális sporthírek

A győzelem felé

Cseh Laciért, Halásztelek büszkeségéért, izgulhatott kedden a nagyszámú nézősereg a férfiak 200 méteres vegyes úszásában, de mielőtt Európa-bajnokunk a vízbe ugrott volna, három másik magyar is megmérette magát. Közülük Verrasztó Dávid remek versenyzéssel, a hatodik idővel (2:00.77) úszta be magát az elődöntőbe, s ha nincs a korlátozás, még Nagy Péter is megmérethette volna magát a legjobb tizenhat között. Laci pedig gondoskodott róla, hogy kényelmesen hátradőlve csodáljuk úszását s azt, amint erőlködés nélkül a legjobb idővel lép (1:58.76) tovább.


A program megtekintése: klikk a képre! Forrás: halasztelekma.hu

Nadzsi1 - augusztus 11 2010 · Részletek · 2734 megnyitás ·Nyomtatás

Íjász siker!

Regionális sporthírek

Íjász Világbajnokság!

2010.aug.1-től aug. 7-ig Németországban, Dahn városában rendezték meg az IFA Terep Íjász Világbajnokságot (WFAC).
30 országból 600 íjász vett részt a megmérettetésen, az európai országok mellett Ázsia, Afrika és Amerika  több országából (India, Mongólia, USA, Dél-Afrika, Namíbia) és Ausztráliából érkeztek versenyzők. A Magyar Íjász Szövetséget  12 fős csapat képviselte, köztük Horváth Ádám, a Sziget SZIVE junior versenyzője.
Dahn városa nagy szeretettel és nagyon jó szervezéssel fogadta az érkezőket, az egész város ríjászr1; lázban égett, a házak, kirakatok a résztvevő országok zászlóival voltak feldíszítve, a város központi parkjában felállított íjász centrum egész napos programokat, étkezési és szórakozási lehetőséget biztosított az érdeklődőknek. Az öt napos rendezvény komoly megpróbáltatást jelentett a versenyzőknek, reggel 8-tól este 6-ig tartottak a versenyek. 5 pályán, 30-60 méteres távokon pályánként 28 cél volt kihelyezve, célonként 4 lövést kellett leadni. A kemény fizikai és szellemi igénybevételt bizonyítja, hogy több versenyző már az első napokban a verseny feladására kényszerült. A szombati ünnepélyes eredményhirdetés a magyar csapat számára is tartogatott sikereket. Nem egyesületi tagunk, de barátunk és rszigetir1; versenyzőnk, a ráckevei rKEVE Seregénekr1; tagja, Búzás Károly természetes anyagból készült tradicionális íjával világbajnok lett! Még kettő ezüstérmet hoztak el a magyarok,  Horváth Ádám, a Sziget SZIVE versenyzője  4. helyezést ért el.
Gratulálunk az íjászoknak és további sikeres versenyzést kívánunk!

Horváth Edit

horvathedit - augusztus 11 2010 · Nyomtatás

Elindultak a miklósiak Felsőzsolcára segíteni

Városi és regionális hírek

Az oldalunkon beszámoltunk (és tudomásunk szerint egyedüliként a régióban), hogy a Kapocs 2310 szervezet felajánlja segítségét annak a felsőzsolcai családnak, akiket az Szigetszentmiklósi Önkormányzat kiválasztott. A helyszínre 5 képviselő ment el, s ott választották ki Vaszily Tibort és családját.

A szervezet felajánlását az Önkormányzat tudomásul vette, s később az oldalunkon is bemutatott levelet küldte válaszául (itt tekinthető meg /benne egy rádiós interjú videóra rögzítve, amelyet a szervezet tagjai szerint a rádió nem közölt le, ezt én megerősíteni nem tudom, hiszen nem hallgatom azt a rádiót, csak az internetes oldalát figyelem, ahol a szervezet felajánlásáról nem találtam információt/)

A levélben említett Petőfi utcában az említett személyek nem laknak. Arra a címre egy több, mint 10 fős család van bejelentve Felsőzsolca volt jegyzője informálása alapján (akit idő közben elküldtek munkahelyéről). Ennek a galibának egy kis (érdekes) beszámolóját az alábbi hozzászólásban is elolvashatjuk ITT.


A hír folytatása: KLIKK IDE! (Érdemes végigolvasni!)

 

Nadzsi1 - augusztus 11 2010 · Részletek · 3863 megnyitás ·Nyomtatás

Camfield projektről egy kicsit

Városi és regionális hírek

 

Ez egy részlet a Gazdasági Bizottság által tárgyalt 2010.08.10-i előterjesztésből.
1. napirendi ponthoz tartozó 4. számú mellékletből
A dokumentum elérhető a
www.szszm.hu -n keresztül vagy a http://edtr.szszm.hu


Klikk a képre!


A Camfield Invest Kft. 2007. februárban vásárolta meg a Szigetszentmiklós hrsz. 090/1 (99ha 0287m2) ingatlant, amely eddig az időpontig a Fővárosi Vízművek tulajdonát képezte. Az M0 bővítés kapcsán mintegy 35,000 m2 terület kisajátításra került és új helyrajzi számozás jött létre: hrsz: 090/71 (612,301 m2) és hrsz: 090/74 (344,951 m2) területű ingatlanokat. A teljes terület kb. 1/3-2/3 arányban szel ketté az M0 autópálya.

Kexy - augusztus 11 2010 · Részletek · 11650 megnyitás ·Nyomtatás

Viták a Gazdasági Bizottság ülésén

Városi és regionális hírek

Fény derült arra, hogy 2010. májusában az új kormány 9 milliárd forintot elvett a Kis-Duna fejlesztési pénzeiből, erről az MSZP-sek tájékoztatták a bizottságot, magyarázatot kérve polgármester úrtól. Ő nem tudott a részletekről, de megígérte, hogy tájékoztatást kér Hoffman Pál fideszes országgyűlési képviselőtől.

 

Enyhítettek az építési szabályokon is, itt Jószai (MSZP) és Sallai (FIDESZ) vitatkozott sokat. Jószai az egységes, rendezett utcaképek mellett szállt harcba, mire Sallai megkérdezte tőle, hogy mondja már meg, milyen az az egységes utcakép. Jószai azt válaszolta, hogy biztosan nem olyan, mint ami a Szilágyi út és a Kisfaludy utca sarkán látható…

 


A beküldött beszámoló folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - augusztus 10 2010 · Részletek · 7060 megnyitás ·Nyomtatás

Mégsem támogatják a családi napköziket

Városi és regionális hírek


Mégsem támogatják a családi napköziketNem támogatja a Babaház és a Miklósi - Kerekerdő Családi Napközi támogatási kérelmeit Szigetszentmiklós Szociális és Családvédelmi Bizottsága. Bár a képviselő-testület korábban úgy döntött, hogy
normatíva biztosításával támogatja azokat az intézményeket, amelyek olyan gyermekeket vesznek föl, akik nem kerültek be az önkormányzati bölcsődékbe-óvodákba, erre most mégsem kerülhet sor. Prunner József bizottsági elnök a hétfői ülésen született döntésről elmondta: a képviselő-testület júliusi rendkívüli ülésén született határozat miatt utasították el a támogatási kérelmet. A testület akkor úgy döntött: két kőépületet bérelnek a bölcsődei férőhelyek bővítését elősegítendő, valamint két konténerben alakítanak ki csoportszobákat az óvodásoknak. Prunner József hozzátette: így okafogyottá vált a támogatás, hiszen a város szervezésében újabb, mintegy 80 gyermek elhelyezéséről tudnak gondoskodni, várhatóan már szeptembertől.


forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - augusztus 10 2010 · Nyomtatás

Köszönjük HORVÁTH ISTVÁN Képviselő ÚR!

Olvasói levél

Hosszas szenvedés után ,végre volt ember ,aki a problémák tologatása helyett, a megoldást kereste.
Szigetszentmiklós Jókai 18. előtt hónapok óta beszakadt a járda, a szennyvízcsatorna mellett. Tisztelt közös képviselőnk számtalan alkalommal közölte a Vízművekkel, sajnos eredmény nélkül, ezt követően felhívta a terület Önkormányzati képviselőjét.
Ígéretet kaptunk, de megoldást ezek után sem!
Ezt megelégelve Horváth István képviselő Urat sikerült megtalálni. Aki az ígéretét megtartva, kettő napon belül a hiba elhárítását elintézte!
Azért gondolom, hogy ez a nemes cselekedet itt is szót érdemel, mert legyünk annyira korrektek, hogy ne csak a rosszat, hanem a jót is írjuk le!
Itt a választások kapujában gondoljunk azokra a képviselőkre, akik négy évig csak a lábukat lógatták és most megint előkerülnek, és gondoljunk azokra is akik valamit tettek!
És végül gondoljunk arra az EMBERRE is aki a társaival összeveszik, magától a "mézes edényt" ellöki csak azért, hogy emberi mivoltából ne bújjon ki, akkor sem ha a szélirány változik!

strohmayer ede - augusztus 10 2010 · Nyomtatás

Köszönet a TŰZOLTÓKNAK!

Olvasói levélSajnos már a fakivágásra is a lánglovakokat kell igénybe venni!
A játszótéren a vihar megkorbácsolt, a sok közül egy öreg korhadó fát, aminek ága életveszélyesen letört!
Az illetékesek sajnos ezt nem vették észre, vagy annyi munkájuk van, hogy még nem értek erre a területre, de annyi biztos, hogy több kérésre sem olyan gyorsak, mint a lánglovagok!
A bejelentést követően nyolc perc múlva a veszélyt teljes mértékben elhárították!
Ezt persze nem várnánk el az Önkoritól, de azt igen, hogy szakembereik néha körüljárnák a területet, és a veszélyt okozó fákat kivágnák, nehogy valamelyik gyermekre, vagy bárkire rádőljön!
Sokkal jobb lenne a bajt megelőzni, mint "késő bánat" után a felelősséget passzolgatni!
Ügyes fiúk a Tűzoltók, de ha egyszer ezért van egy fakivágási osztály, talán oldják meg Ők a fakivágást és ne terheljük a Tűzoltóság kapacitását ilyen teendőkre!
Köszönettel!

strohmayer ede - augusztus 10 2010 · Nyomtatás

A név a végzet az interneten

Cikkszemle

Nomen est omen, mondja a latin közmondás, azaz mindenki a nevében hordozza a sorsát. Az interneten más a helyzet: nicknevek és egyszer használatos emailcímek mögé bújva blogolunk, fórumozunk és kommentelünk, és rettegünk attól, hogy valaki megszerzi a személyes adatainkat. Miközben ugyanezeket az adatokat közösségi oldalakon, önként adjuk meg boldog-boldogtalannak. És miközben egyre nagyobb a nyomás az üzlet és a politika világa felől is, hogy hagyjuk abba ezt az egész anonimkodást, és mindenki legyen a neten is az, aki a való életben.

Dél-Koreában, a világ internettel legjobban ellátott országában egy éve van érvényben a szabályozás [1], miszerint napi százezer látogató feletti weboldalon nincs anonimitás, a kommentezéshez mindenkinek a valós nevét kell használnia. Ami még egy olyan országban is elég meredek, ahol ötvenmillió emberre csak 250 családnév jut [2], és 17 millióan hallgatnak a Kim vagy a Li névre. Kínában pár hónapja ugyanez a módi [3] a nagyobb hírportálokon, de az ötlet felmerült már Franciaországban [4], Brazíliában [5] és több amerikai államban is [6].


Az index.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - augusztus 10 2010 · Részletek · 3886 megnyitás ·Nyomtatás

Trükkök százai: csellel veszik be a kismamák az óvodákat

Cikkszemle

Az alacsony óvodai és a bölcsődei férőhelyek miatt gyakran trükkök armadáját vetik be a szülők, hogy a legszimpatikusabb intézménybe be tudják íratni gyermeküket. Van, aki különböző lakcímkártyákkal zsonglőrködik, és van olyan szülő, akiben a válás gondolata is felmerült. A képviselőknek is meggyűlik a bajuk a "hova tegyük a gyereket" kérdéssel, de parlamenti óvoda biztosan nem lesz.

A törvény szerint bár szabadon választhatnak óvodát a szülők, a valóságban azonban rendkívül nehéz a kiszemelt intézménybe a bejutás. Az óvodák vezetőinek ugyanis először a körzetében lakó gyermekek felvételéről kell gondoskodni, ezért hiába szimpatikus a szülőknek egy, a város másik felében működő óvoda, ha a kerületileg illetékes kicsik "feltöltik a létszámot", el kell utasítaniuk a "külső körzetekből" érkezők kérelmét. A szülők éppen ezért mindent bevetnek, hogy csemetéjük az álaluk legjobbnak ítélt óvodába nyerjen felvételt.


A www.hirszerzo.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - augusztus 10 2010 · Részletek · 4198 megnyitás ·Nyomtatás

Miért ne etessük a kóbor macskákat?

Vélemény
Kukába, zacskóba kidobott, szeméttelepen talált, utcán, szomszéd házban leellett anyamacskák, interneten százával megjelenő ingyen elvihető kiscicák hirdetései és a menhelyekre érkező napi 20-30 segítségkérő telefon jelzi minden évben a kiscica szezon kezdetét az állatvédők számára.


folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - augusztus 10 2010 · Részletek · 2994 megnyitás ·Nyomtatás

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
31856 43 Gaborgabor
2014/08/13 09:41:18
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
529818 1089 vasmacska
2014/06/03 23:39:29
Közlekedés
Minden egyéb
287244 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
2944 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
12611 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek

Semmi k...


Beküldte:
Kexy

Semmi k...


Beküldte:
Kexy

Üzenőfa...


Beküldte:
Kexy

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2014. november 01. szombat,
Mindszentek, Marianna napja van.
Holnap Achilles napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események

<< November 2014 >>
H K Sz Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Mami
2014/10/09 07:11:24
Kedves Nadzsi! Ismerősnek jelöltem a fészbuk oldalon! Hogy tudok hozzászólni a témákhoz?

Mami
2014/10/08 10:54:13
Na megyek inkább és kibontom a segélycsomagot amit a Gundel étterem kűldött! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:54
Röviden! Ezen az oldalon mindent a szemnek semmit a kéznek! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:00
Kedves Bobbi! Nekem azt mondták, hogy menjek a Fészbookba! Pedig én nem "Fész"!

bobbi
2014/10/07 19:26:33
hogy kell itt kommentelni?az egyik hírhez már ötször megírtam a véleményem és mégsem jelenik meg!

Kexy
2014/10/01 08:59:07
Mami! Persze, nézik az emberek az oldalt. Itt olvasásra van lehetőséged!

Mami
2014/09/29 18:54:52
Kedves Nadzsi! Én oda nem járok mert a pörgéstől szédülök! Mik a tapasztalataid, akarják a népek a változást általad? Láttam a képed a falon! Annak idején mi csak pálcika embert tudtunk a falakra rajz

Nadzsi1
2014/09/29 14:34:46
Kihalt. Mindenki a facebook-on nyomul. Ott pörög az élet. http://www.facebo.
..arosunk.hu

Mami
2014/09/29 04:07:37
Hahó!!! Jár még erre az oldalra valaki? 10 napja semmi újság?

Mami
2014/09/19 16:41:29
Hót "Zacher", hogy elmegyek a méregdoki előadására! Smile

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Kids Club Szigetszentmiklós

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek