XVII. Szigetszentmiklósi Pétanque Fesztivál

Regionális sporthírek

A Szigetszentmiklósi Petanque Club 2010-ben már tizenhetedik alkalommal rendezi meg egyre nagyobb érdeklődéssel kísért kupa versenyét. Az évek folyamán a rendezvény 3 naposra bővült, és felvette a "Szigetszentmiklósi Pétanque Fesztivál" nevet, ezzel is érzékeltetve, hogy ennek a versenynek a megrendezéséhez már széleskörű városi összefogásra van szükség. Szigetszentmiklós város Önkormányzata szeretettel támogatja a versenyt, és a "Szentmiklósi Ősz" rendezvénysorozat kiemelkedő eseményeként tartja számon.

Folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Kexy - szeptember 10 2010 · Részletek · 3852 megnyitás ·Nyomtatás

Félni kell már a HÉV-en?

Olvasói levél

A következő írásra a bkvfigyelo.hu oldalon leltem.

Mivel nem nekünk címeték a levelet így ez ne zavarjon meg benneteket , a probléma attól függetlenül létezik.

Rendszeres olvasónk és kommentelőnk, Üzemzavar egy pozitív történettel fordult a BKV-figyelőhöz. Az utolsó előtti ráckevei HÉV-vel ment haza, ahol két részeg belékötött, és a szóváltást majdnem tettlegesség követte. De szerencsére csak majdnem, mert a sok bamba utas közül egy szolgálaton kívüli BKV dolgozó közbelépett:

forrás: bkvfigyelo.hu


folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Kexy - szeptember 10 2010 · Részletek · 3333 megnyitás ·Nyomtatás

Elfogyott a türelem - kikapcsolták a gázt a Jókai u. 25-ben

Városi és regionális hírek


Elfogyott a türelem - kikapcsolták a gázt a Jókai u. 25-benKikapcsolták a gázt a Jókai utca 25-ben, Szigetszentmiklóson. Korábban a lakókat többször figyelmeztették arra, hogy amennyiben nem fizetik ki a jelenleg 1,1 millió forintos tartozásukat, illetve
annak részleteit, a szolgáltató lekapcsolja őket a rendszerről. A Tigáz már többször adott haladékot nekik, de a házban élők a határidőket továbbra sem tartják be. Koczka István közös képviselő úgy gondolja, hogy amennyiben a határidőt minden hónap 20-ára módosítanák, akkor be tudnák fizetni a részleteket. A törlesztés miatt egyébként a lakóknak egy éven keresztül, lakásonként havi 21-22 ezer forintot kell fizetni. A gáz kikapcsolása felháborodást keltett köztük és többen elkeseredve hangsúlyozták az ebből adódó nehézségeket. Sófalvi Pálné, a ház egyik lakója a Lakihegy Rádiónak azt mondta, hogy nem tudják, mit tegyenek. Mivel két haladékot már kaptak korábban, nem reménykednek benne, hogy egy újabbat kaphatnak. A 84 lakó egy rendkívüli közgyűlés összehívásával, közösen próbálja majd megoldani a problémát. Azt azonban nem tudni, hogy a házban mikor lesz újra gáz.


forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - szeptember 10 2010 · Nyomtatás

Ingyen sör jár a belépőhöz

Regionális sporthírek

4 meccsen 4 pontot szerzett az NB II Nyugati-csoportjában a Szigetszentmiklós csapata, amely a jelek szerint gyengébb rajt ellenére sem szeretné elveszíteni lelkes rajongótáborát. Ennek érdekében születhetett meg az a döntés, hogy a szombati, Tatabánya elleni bajnokin a drukkerek a minden belépő mellé kapnak egy sört is.

pepsifoci.hu

Kexy - szeptember 10 2010 · Részletek · 6766 megnyitás ·Nyomtatás

Interjú : Nadzsi1 válasza

Vélemény

Megdöbbentő hírt közölt a múlt héten a szigetszentmiklosma.hu weboldal, amelyben azt említik, hogy Papp István feljelentette az amivarosunk.hu közösségi oldalt. A cikk már önmagában is furcsa, hiszen minden bizonyítékot nélkülöz, mivel az amivarosunk.hu oldalon tényleges információk lettek közölve. Ezt iratok, valamint a tanúk elmondásai igazolják. Az a híroldal azt próbálja sugallni, hogy az amivarosunk.hu közösségi oldalon hamis állításokat tesznek a szemtanúk. Az sem igaz, hogy a weboldalunk bármilyen számon kérhető jogi vétket elkövetett volna a FIDESZ támogatásával induló Papp István alpolgármester ellen. Éppen ezért, az oldal üzemeltetőjével, megálmodójával készítettem erről egy rövidke interjút, amolyan válaszként.


Érdemes továbbolvasni: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

Kexy - szeptember 09 2010 · Részletek · 4014 megnyitás ·Nyomtatás

Banki adatokat lopnak a magyar gépekről

Hírek

"Augusztusi méréseink szerint az elmúlt hetekben két népes botnet család - a Zbot és a Bredolab família - tagjai okozhatták a legtöbb bosszúságot a hazai netezőknek - ismertette legfrissebb eredményeiket Szappanos Gábor, a VirusBuster víruslaboratóriumának vezetője. "Rajtuk kívül néhány régóta a neten keringő kártevő - így a Worm.SdBot.GAP, a Worm.Rbot.MCG és a Backdoor.IRCbot.AECD - színezte legutóbbi toplistánkat."


A technet.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Részletek · 3549 megnyitás ·Nyomtatás

Vikingek és Magyarok találkozója

Városi és regionális hírek

klikk a képre!

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Részletek · 3446 megnyitás ·Nyomtatás

Hol ütötték el tavaly a hölgyet?

Vélemény

Czifra Feri telefonon mesélte, hogy a helyi rádió Kécza képviselő urat kérdezték a gázolással kapcsolatban. Megerősíteni ezt a hírt nem tudom, hiszen soha nem hallgatom. Érdekes dolgot mesélt. Kérem, hogy aki hallgatta az adást, erősítse meg vagy cáfolja meg azt, miszerint Kécza úr azt nyilatkozta, hogy nem ott volt felfestve a jelző értékű zebra, ahol a hölgyet ütötték el!
Tavalyi, a helyszínen készült (ám közzé nem tett), fotókkal tudjuk mi természetesen igazolni, hogy hol történt eme szomorú baleset, amelynek még mindig nincs következménye: egy ezer éve várt zebra!
Nem tudom, hogy az olvasók mióta követik figyelemmel az amivarosunk.hu weboldalon történteket, de tavaly ilyenkor ment a levelezgetés az egyik lakos és a rádió között, hiszen az feljelentette téves információközlésért őket.
Mivel a rádió kijavította honlapjukon a hibás helyszínt tudósításukban (ezt a többi hírt leközlő oldal viszont tudomásom szerint nem tette meg), a lakos visszavonta feljelentését.
Kíváncsian várom az olvasók véleményét, hogy tényleg azt állította-e Kécza úr?! Ha igen, akkor ő mire emlékszik, hol ütötték el a hölgyet?

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Nyomtatás

Sokba kerül a szemetelés

Városi és regionális hírek


Sokba kerül az illegális szemétlerakók felszámolása a szigetszentmiklósi önkormányzatnak. A képviselők, legutóbbi ülésükön tárgyalták az Aries Kft. pótfedezet-igényét, ugyanis elfogyott az erre a célra fordítható pénzügyi keret. Szabó József, polgármester elmondta: elsősorban a város külterületi részein okoz problémát az illegális szemétlerakás. Bár az összeset nem tudják elszállítani, az ilyen helyek jelentős részét igyekeznek felszámolni. Ez azonban pénzbe kerül, a feladat folyatására most mintegy 2,5 millió forintos pluszfedezetet biztosítottak a képviselők. A szelektívhulladék-gyűjtés területén sem megy minden a legnagyobb rendben. Bár a családi házas övezetekben a PET-palackok gyűjtése már kezd megszokottá válni, a szelektívhulladék-gyűjtőszigetek közelében még mindig tapasztalható, hogy olykor csatatérré változik a környék. Ezek rendbetétele is sokba kerül, az elkövetőket a legritkább esetben érik tetten és az alkalmazható szankciók sem elég elrettentőek, ezért a környezettudatos gondolkodásra való nevelést tartja fontosnak Szabó József.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Nyomtatás

Amikor egy projekt valóra válik....

Városi és regionális hírek

Az alábbi roppant szép videót ajanlom mindenkinek, aki azért költözött ide, mert minden szép és jó.

 

Persze biztos vannak ott is ellenérvek...

 

A beszámoló megtekintése: klikk ide!

 

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Részletek · 3498 megnyitás ·Nyomtatás

Vigyázzunk értékeinkre a HÉV-en

Olvasói levél

Tegnapi nap délután (2010-09-08) a barátnőm zaklatottan hívott fel.
Elmesélte, hogy a HÉV-en ült és olvasta a könyvét. Mit sem sejtett a rá leselkedő veszélyről, már Soroksáron járt a zöld kígyó” az egyik megállóban. Elmerült könyvébe, amikor hirtelen csak azt vette észre , hogy a HÉV indulását jelző sípszó elhangzásának kezdetén a nyakához kap egy kéz ,és a nyakláncán lévő medált letépi (a nyaklánc egy darabját is elvitte) , s leugrik az ajtó becsukódása után.


folytatás: klikk ide!

Kexy - szeptember 09 2010 · Részletek · 3727 megnyitás ·Nyomtatás

Vajon hol készülhetett eme kép?

Szigetszentmiklós ANNO

Van ötlete, hogy az alábbi kép hol készült?


Nagyítás: klikk a fényképre!

A képet Zagyiné Ernszt Teréz küldte be. Köszönjük!

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Részletek · 3089 megnyitás ·Nyomtatás

Mit csinálnának, ha nem jutnak be?

választás_2010

 

 

A választások után több jelenlegi képviselőnek is bizony polgári foglalkozás után kell néznie Szigetszentmiklóson. Jelentős részük egyébként most is dolgozik, ezért összeszedtük, hogy ki mivel foglalkozik, vagy foglalkozott civilben korábban, illetve jelenleg.


A képre klikkelve tekintheti meg a képviselök polgári foglalkozását!

 

 

Nadzsi1 - szeptember 09 2010 · Részletek · 4014 megnyitás ·Nyomtatás

Terry Black a Parlamentbe vágyik

választás_2010

Rácz Károly nem tökölt. Szigetszentmiklóson nem tudott indulni, így Tökölön próbálkozik MSZP-s színekben bejutni a város önkormányzatába. Programjáról, célkitűzéseiről mesélt a HírExtrának.

Honnan jött az ötlet, hogy önkormányzati képviselő jelöltként mérettesd meg magad?

Eredetileg Szigetszentmiklóson szerettem volna indulni, de ott kivételesen az MSZP nagyon erős csapatot szervezett össze. Elinditották a Ladányit meg a Rákosi Katit, akik nagyon jó haverjaim, tehát nem akartam ellenük fordulni.

Azt mondtam, hogy akkor nem indulok a választásokon, viszont Tökölön az ismerősök mondták, hogy induljak mégis. Gyakorlatilag édes mindegy, hogy az ember Miklóson, Tökölön vagy Ráckevén lakik, mert itt azért mindenki ismer mindenkit.


A hírextra cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 08 2010 · Részletek · 3363 megnyitás ·Nyomtatás

Jószai-Rákosi: Valamit félreértett a lakosság

választás_2010

Itt van ez a „Bikicsunáj” gyerek, hát Istenem, nem tehet róla. Ő úgy értette. Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik egy híres szigetszentmiklósi zenész áthallása Bon Jovi: Bad Medicine c. számára vonatkozóan:

„Helló cicám, még megeszem, még megeszem a szalámit, Óóóóh,

s egy kiló csuszát még megeszem, jöhet a doktor, bébi, komám az íz”

Aki tudja folytassa, a következő strófa így kezdődik: „ágytálba fingottál”…várom a folytatást,


A joszai-rakosi.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 08 2010 · Részletek · 3263 megnyitás ·Nyomtatás

Az eltitkolt magyar vonatkozások

Városi és regionális hírek

Nadzsi1 - szeptember 08 2010 · Részletek · 4119 megnyitás ·Nyomtatás

szigetszentmiklosma: Lehet Más a Polgármesterjelölt

választás_2010

Kaufer Virág, az LMP szigetszentmiklósi polgármesterjelöltje – nem mellékesen az egyik internetes oldal szavazói szerint a parlament legjobb nője – volt a Népszabadság vendége, s a noltv-nek nyilatkozva 13+1 kérdést kapott. Sok helyes választ tudott, de arról fogalma sincs, hogy milyen állat szerepel városunk címerében.A kérdések között sok izgalmas szerepel, a válaszokból kiderül, hogy Kaufer Virág a Kétfarkú Kutya Pártot választaná (tehát nem az LMP-t…), és az is, hogy Kaufer Virág volt az első a mostani ciklusban, aki rossz gombot nyomott szavazásnál. De ez mind lényegtelen. Nézzük a blamázs idézetben, majd képekben.


A szigetszentmiklosma.hu cikkjének folytatása és a videó megtekintése: klikk a "RÉSZLETEK"-re! Mondja el véleményét ezzel kapcsolatban hozzászólásként!

Nadzsi1 - szeptember 08 2010 · Részletek · 13016 megnyitás ·Nyomtatás

Négy korszerű út épül Szigetszentmiklóson

Városi és regionális hírek

2010. szeptember 7-én délután ünnepélyes projektnyitó rendezvényen vehettek részt a lakihegyiek, akik nemsokára három felújított utcában közlekedhetnek. A Hullám, a Komp, a Rádió és a felsőtagi Vadrózsa utca szilárd burkolatúvá tétele, szegélyépítéssel, a kapcsolódó zöldterület- és zöldsávrendezéssel, gyepesítéssel és a csapadékvíz-elvezetéssel válik teljessé.


folytatás: klikk a fényképre!

Nadzsi1 - szeptember 08 2010 · Részletek · 9998 megnyitás ·Nyomtatás

IX. Csepel-szigeti Halászléfőző Verseny és II. Nemzetközi Gasztronómiai Fesztivál

Városi és regionális hírek

Kexy - szeptember 08 2010 · Nyomtatás

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
33223 43 Gaborgabor
2014/08/13 09:41:18
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
533213 1089 vasmacska
2014/06/03 23:39:29
Közlekedés
Minden egyéb
290041 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
3728 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
13340 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek


Beküldte:
Nadzsi1


Beküldte:
Nadzsi1


Beküldte:
Nadzsi1

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2015. február 26. csütörtök,
Edina napja van.
Holnap Ákos, Bátor napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események

<< Február 2015 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Mami
2014/10/09 07:11:24
Kedves Nadzsi! Ismerősnek jelöltem a fészbuk oldalon! Hogy tudok hozzászólni a témákhoz?

Mami
2014/10/08 10:54:13
Na megyek inkább és kibontom a segélycsomagot amit a Gundel étterem kűldött! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:54
Röviden! Ezen az oldalon mindent a szemnek semmit a kéznek! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:00
Kedves Bobbi! Nekem azt mondták, hogy menjek a Fészbookba! Pedig én nem "Fész"!

bobbi
2014/10/07 19:26:33
hogy kell itt kommentelni?az egyik hírhez már ötször megírtam a véleményem és mégsem jelenik meg!

Kexy
2014/10/01 08:59:07
Mami! Persze, nézik az emberek az oldalt. Itt olvasásra van lehetőséged!

Mami
2014/09/29 18:54:52
Kedves Nadzsi! Én oda nem járok mert a pörgéstől szédülök! Mik a tapasztalataid, akarják a népek a változást általad? Láttam a képed a falon! Annak idején mi csak pálcika embert tudtunk a falakra rajz

Nadzsi1
2014/09/29 14:34:46
Kihalt. Mindenki a facebook-on nyomul. Ott pörög az élet. http://www.facebo.
..arosunk.hu

Mami
2014/09/29 04:07:37
Hahó!!! Jár még erre az oldalra valaki? 10 napja semmi újság?

Mami
2014/09/19 16:41:29
Hót "Zacher", hogy elmegyek a méregdoki előadására! Smile

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Karcsúsodjon  Könnyedén akár 2 ruhaméretet!

HF Slender You Stúdió

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek