Tüntetés az óvodásokat szabályozó rendelet ellen

Cikkszemle

Fáklyás felvonulással tiltakoztak az úgynevezett gender-kormányrendelet ellen Szigetszentmiklóson tegnap este. Több százan az ellen tüntettek, hogy a rendelet szerint szeptembertől az óvodákban a gyerekek nemi identitását nem szabad befolyásolni. Vagyis a kisfiúknak autót, a kislányoknak babát adni, ha játékot kérnek. A felvonulást a szigetszentmiklósi keresztény egyházak a nagycsaládosok egyesületével együttműködve szervezték.


teljes cikk és videóbeszámoló a Duna TV-én: klikk a képre!

forrás: www.dunatv.hu

Nadzsi1 - április 19 2010 · 7 hozzászólás · 3581 megnyitás ·Nyomtatás

Hoffman Pál kampányfilmje

választás_2010

Tekintse meg Hoffman Pál kampányfilmjét: klikk a képre!

Nadzsi1 - április 19 2010 · Részletek · 3 hozzászólás · 3388 megnyitás ·Nyomtatás

Városvédő futás Budapesten (képek)

Regionális sporthírek

Sikeresen lezajlott az idei Városvédő futóverseny, ahol a városban híres futóink is résztvettek.

A Czifra család 3 fővel képviseltette magát, mint szigetszenmtiklós büszke lakói.

A Czifra Család
további kép: klikk a képre!

Nadzsi1 - április 18 2010 · Részletek · 3 hozzászólás · 3761 megnyitás ·Nyomtatás

A Pest-megye 12-es választókerületében (Szigetszentmiklós) Fideszes választási csalásra derülhet fény!!

választás_2010

Tököl Önkormányzat Polgármesteri Hivatala által működtetett Idősek és Mozgáskorlátozottak Otthonában (Tököl, Duna utca 7.) ahol a helyi Fideszes országgyűlési képviselőjelölt maga Hoffman Pál úr a polgármester, feltehetően választási csalás történt.


A hír folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - április 17 2010 · Részletek · 8 hozzászólás · 3075 megnyitás ·Nyomtatás

Máshogy kel a nap a hamutól

Hírek

Máshogy kel a nap a hamutól -  illusztrációTesz egy kört Magyarország felett az izlandi vulkánkitörésből származó hamu, és várhatóan vasárnap este hagyja el az országot. Egészségre káros mennyiség nem érkezik belőle, de a napkelténk és a napnyugtánk nagyon szép lesz.


A www.fn.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - április 16 2010 · Részletek · 0 hozzászólás · 3488 megnyitás ·Nyomtatás

Testvérvárosi találkozó Muraszentmártonban

Városi és regionális hírek
34 fős delegáció indult ma reggel Sveti Martin na Muriba Muraszentmártonba, Szigetszentmiklós horvát testvérvárosába, az ottani polgármesteri hivatal meghívására.

Sveti Martin 2008-ban csatlakozott testvérvárosaink közé. Ez az első ilyen nagyobb létszámú látogatás Sveti Martinba. Franjo Makovec polgármester urat tájékoztattuk, hogy egy hasonló jellegű látogatást ugyanilyen létszámmal szeretnénk viszontlátni szeptemberben Szigetszentmiklóson. A testvérvárosi kapcsolatrendszer működésének a lényege, hogy közelebb hozza a településeinknek a polgárait egymáshoz. Az oktatás, ifjúság, sport és kulturális területeken tevékenykedő szakemberek találkozása lehetővé teszi, hogy minél szélesebb körben tájékozódjunk arról, hogy a testvérvárosi kapcsolat mely területeken kínál a továbbiakban lehetőségeket.


Papp István
alpolgármester

forrás: www.szszm.hu

Kíváncsi, hogy kik utaztak el az oktatás, ifjúság, sport és kulturális területeken tevékenykedő szakemberek találkozására? Klikkeljen a csoportképre!

Nadzsi1 - április 16 2010 · Részletek · 18 hozzászólás · 14581 megnyitás ·Nyomtatás

Jazz

Városi és regionális hírek


Plakát megtekintése: klikk a képre!

Nadzsi1 - április 16 2010 · Részletek · 0 hozzászólás · 3227 megnyitás ·Nyomtatás

Gyertyás felvonulás gyermekeinkért

Városi és regionális hírek
Szigetszentmiklós város keresztyén egyházai 2010. április 17-én 19 órakor gyertyás felvonu-lást szerveznek

forrás: www.szszm.hu

 


klikk a képre!

Nadzsi1 - április 15 2010 · Részletek · 0 hozzászólás · 3591 megnyitás ·Nyomtatás

HIRDETMÉNY

választás_2010
Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, hogy Pest megye 12. sz. egyéni választókerületében a 2010. április 11-én megtartott országgyűlési képviselő-választás érvényes, de eredménytelen volt, ezért második forduló megtartása szükséges, melynek időpontja: 2010. április 25.

A szavazásról a választópolgárok külön értesítést már nem kapnak, az Országos Egyéni Választókerületi Iroda Vezetője hirdetmény útján tájékoztatja a lakosságot.

Szavazni az első fordulóra kiadott értesítésen, illetve az igazoláson szereplő szavazókörben lehet. A szavazólapokon az első fordulóban első három helyezést elért jelölt neve szerepel, illetve mindenki, aki a 15 százalékot elérte az adott választókerületben.

A második fordulóra továbbjutott jelöltek:

Hoffman Pál FIDESZ-KDNP 49,02 (%)
Lévai György Jobbik 13,88 (%)
Varju László MSZP 22,39 (%)


Amennyiben a választással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdése merül fel, forduljon az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Irodához, a Választási Információs Szolgálathoz (cím: Okmányiroda, 2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság tér 4.), vagy keresse fel a www.valasztas.hu internetes oldalt.

Kérjük éljen választójogával!
forrás: www.szszm.hu

Nadzsi1 - április 15 2010 · 0 hozzászólás · 3521 megnyitás ·Nyomtatás

Üsd a CZIFRÁT ahol éred , ezzel is a trógert véded!!!!

Olvasói levél

Az ember a tűrőképessége határára sodródik ,amikor néhány megnyilvánulásban egyéb fórumokon ,azt lehet olvasni a Czifra ,ilyen ..... olyan ..... !
Tisztelt levelező társaim , előre bocsátom nem vagyok Czifra Úr ügyvédje , de ez már kiveri a biztosítékot !!!!
Igen is vegyük észre a fiatalember évek óta jár az Önkormányzat üléseire , rengetegszer felszólal ( vagy jót ,vagy nem ) ,rengeteget tesz Városunkért ,( bucka busz , HÉV állomás festés takarítás , stb ) miért kell Öt állandóan jelzőkkel illetni????
Miért nem hangzott el idáig soha KÖSZÖNJÜK FERI ! Pedig lehetnénk rá büszkék a futásban, elért kimagasló eredményeiért is ! Talán a faültetéseket is megemlíthetném , és még sok mást is ! Ö nem csak a szájával harcol tesz is valamit !
És ami a legszomorúbb, az az ember, akin Ö rengeteget segített , akinek ruhát és ételt adott , akit felemelt a " sárból " , köszönet helyett ,ezért csak bántást és lejáratást kapott !

Kedves FERI további munkádhoz kívánok jó egészséget , kitartást , és szebb jövőt !!!!!

Maradok Tisztelettel : ede

strohmayer ede - április 15 2010 · 14 hozzászólás · 7483 megnyitás ·Nyomtatás

Magánutak kisajátítása is szükséges a Bucka-csatorna építéséhez

Városi és regionális hírek


Néhány magánút kisajátítására is szükség van a szigetszentmiklósi Bucka városrész csatornázásának előkészületeihez. Bár csatornát általában közút alá építenek, néhány ingatlan csatornázottságának biztosításához magántulajdonú út alatt kell, hogy haladjon a vezeték. A város Gazdasági Bizottsága legutóbbi ülésén arról döntött, hogy ezek esetében megkezdi a kisajátítást. Nehezíti a helyzetet, hogy egyes útszakaszok esetében nem lelhető fel a tulajdonos, így itt szükség van ún. „ügygondnok” kijelölésére. Ő adja meg később az engedélyt a munkálatok megkezdésére. Ugyanakkor ahol ismert a tulajdonos, néhány esetben még nem sikerült megszerezni a hozzájárulását az építkezéshez. Az önkormányzat most a szomszédokat kereste meg, hátha nekik sikerül meggyőzni a magánút tulajdonosát. Ugyanis, ha nem tudják megszerezni a hozzájárulást, akkor később önerőből kell kiépíteni az adott csatornaszakaszt. A kisajátítási eljárással egyelőre még nincsenek elkésve, hiszen a kivitelezésre csak ősszel tudnak pályázni, viszont akkorra rendezni kell a tulajdoni viszonyokat. A Bucka-csatorna kivitelezési munkálatai 2011-ben kezdődhetnek meg.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - április 15 2010 · 13 hozzászólás · 8638 megnyitás ·Nyomtatás

Szigetszentmiklós legszebb anyukája szépségverseny 2.

Városi és regionális hírek


plakát megtekintése: klikk a plakátra!

Nadzsi1 - április 15 2010 · Részletek · 0 hozzászólás · 3768 megnyitás ·Nyomtatás

Az adósságrendezésben is segít az önkormányzat

Városi és regionális hírek


Ismét a szigetszentmiklósi önkormányzattól kért segítséget a Jókai utca 25. szám alatt található társasház. Mint ismert: néhány hete itt kapcsolták ki néhány napra a gázszolgáltatást a tetemes tartozás miatt. Jelenleg összesen - a kamatokkal együtt - mintegy 8 millió forinttal tartozik a szolgáltatónak a lakóközösség. Az önkormányzathoz hitelfelvételi kérelemmel fordultak. Ugyanakkor, mivel banki tevékenységet nem végezhet a Polgármesteri Hivatal, így más megoldást kellett találni a problémára. Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta: a képviselők legutóbbi rendkívüli ülésükön arról döntöttek, hogy az érintett családok a Családsegítő Szolgálat adósságkezelési programjának segítségével állják a tartozást.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - április 14 2010 · 6 hozzászólás · 3226 megnyitás ·Nyomtatás

Kirándulás, vacsora és sportbérlet... mégiscsak van pénz?

Olvasói levél

A tavalyi pécsi önkormányzati kirándulás sokmindenkiben nyomot hagyott. Most a hétvégi testvérváros látogatása (ITT olvashat róla) a téma az oldalon. Ez ügyben ismét kaptunk egy olvasói levelet, amit érdemes elolvasni.

A levél írójának azt üzenem, hogy több, mint valószínű az, hogy mi ott leszünk induláskor és lefényképezzük a 8:00-kor induló tagokat, hiszen még mindig nem tudjuk, hogy kik képviselik a városunkat.


Olvasói levél:
Cím: Kirándulás, vacsora és sportbérlet… mégiscsak van pénz?

Mint tudjuk nagyon nehéz helyzetben vannak az önkormányzatok. Anyagi kereteik elég szűkösek. Polgármesteri tiltakozás az parlament előtt, hogy teljesen ellehetetlenítik a munkájukat. Mindezek ellenére:
2009. Nov.6-8 között Pécs-Harkány szakmai-tanulmányi kirándulásra látogatott Önkormányzatunk.


A levél folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!


Nadzsi1 - április 14 2010 · Részletek · 25 hozzászólás · 9949 megnyitás ·Nyomtatás

Elhozta a vándorzászlót a Sziget SZIVE!

Regionális sporthírek

A Sziget SZIVE elhozta a vándorzászlót!

2010. április 11.-én a ráckevei Keve Serege Íjász Egyesület megrendezte a rVXII. Megmérettetés a vándorzászlóértr1; íjászversenyt, amit a Sziget SZIVE csapata nyert meg. A vándorzászlót a szigetújfalui rSzigeti Rókákr1; indították útjára 2005-ben. Szigorú feltételekkel írták ki a versenyt, ami azóta hagyománnyá nőtte ki magát az íjászegyesületek között.


folytatás (képekkel): klikk a "RÉSZLETEK"-re!

 

horvathedit - április 13 2010 · Részletek · 2 hozzászólás · 3793 megnyitás ·Nyomtatás

Ez a fontos?

Olvasói levél

A mai napon érkezett levélben, a Polgármester Úr gyertyás megemlékezésre hívja a civil szervezetek résztvevőit, tiltakozásul a 255/2009. számú Kormányrendeletben leírtak ellen, a keresztény egyházak szervezésében.
Önmagában a Kormányrendelet tartalmával nem kívánok foglalkozni, sem magán, sem egyházi oldal tekintetében.
Mindenki döntse el, hogy annak tartalmával egyet ért e, elfogadja, esetleg szót emel ellene.

Nincsenek az egyházi propagandánál sokkal fontosabb, a várost érintő feladatok?
A Polgármesteri Hivatalnak feladatkörébe tartozik, bármely egyház propagálása, véleményének továbbítása, akár jó, akár rossz célt is szolgál vele?
Összeegyeztethető e a magánvélemény megnyilvánulása, ha azt a Polgármesteri Hivatalon keresztül teszik?

A levél ide klikkelve tekinthető meg PDF formátumban

kovacsi - április 13 2010 · 12 hozzászólás · 7041 megnyitás ·Nyomtatás

Sportcsarnok

Olvasói levélÖrömmel jelentem, hogy jövő kedden lesz a jubileumi 10. sporttanács ülés ahol az új sportcsarnok ügyét beszéljük meg. Az első ilyen ülés kb. 1998-ban volt.Tudom, hogy az összes iskolában probléma a testnevelés órák megtartása. Nem lehetne, hogy ebből a 1,5-2 milliárdból építenénk mind a négy(az újhoz is) iskolához egy nagy (40x20) tornatermet az egyikhez nézőteret?

lolka - április 13 2010 · 8 hozzászólás · 7410 megnyitás ·Nyomtatás

Könyvtárosok világnapja

Városi és regionális hírek


Plakát megtekintése: klikk a képre!

Nadzsi1 - április 13 2010 · Részletek · 0 hozzászólás · 3384 megnyitás ·Nyomtatás

Csak a jövő év végén kezdődhet meg a Bucka-tó kármentesítése?

Városi és regionális hírek


Csúszik a Bucka-tó kármentesítésének megkezdése. Várhatóan csak 2011 végén, 2012 elején kezdődhetnek meg a tényleges munkálatok. A Bucka-tó nagyrészt kohósalakkal szennyezett terület, korábban a Csepel Autógyár töltötte fel az egykori bányató területét a szennyező anyaggal. Ennek az eltávolítását, és a tó környékének rehabilitációját kezdheti meg az önkormányzat pályázati pénzből, ha sikeresen szerepel egy kétfordulós plályázaton. Az első fordulóban, a tervek elkészítésére már nyertek mintegy 100 millió forintot. Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta: ehhez az összeghez 20 milliós önrészt biztosít az önkormányzat. A terveket egy éven belül kell elkészíteni, és azt követően indulhatnak a második fordulóban, amelyben már a tervek megvalósítására, vagyis a tényleges kármentesítésre nyerhető támogatás.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - április 13 2010 · 4 hozzászólás · 3469 megnyitás ·Nyomtatás

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
520147 1084 vasmacska
2014/04/13 07:49:38
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
28995 39 vasmacska
2014/04/13 06:33:36
Közlekedés
Minden egyéb
280501 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
1153 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
10809 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek


Beküldte:
Nadzsi1


Beküldte:
Nadzsi1


Beküldte:
Nadzsi1

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon
hozzászólás

Nadzsi1 - 2014/04/05 11:41:12
Folytatódott a plakátháború. Sajnos már nem vagyok gépközelben, így nem tudtam hírként feltenni, de azért telefonnal meg tudom itt osztani a beküld...
>>Részletek
Nadzsi1 - 2014/04/02 11:52:07
Ez a tanár Bóna Zoltán (fideszes jelölt) felmenője volt vagy csak névegyezés?
>>Részletek
Mami - 2014/04/02 08:26:46
Íme! Rajtam kívül még ez a bejegyzés sem érdekel senkit, nemhogy a Kuncze (úr)!
>>Részletek
Nadzsi1 - 2014/04/02 00:29:57
Természetesen csak áprilisi tréfa volt! !g??rd! Azért jöttek ám a kommentek a facebook profilunkra is: https://www.facebook.com/amivarosunk.hu/...
>>Részletek
bobbi - 2014/04/01 17:39:56
Kedves Lucabrasi! Az a helyzet hogy most hirtelen nem tudom ki van e táblázva de, ha tudod keresd vissza az átadáskor megjelent cikkeket, videókat...
>>Részletek

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2014. április 17. csütörtök,
Húsvét, Rudolf napja van.
Holnap Andrea napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események

<< Április 2014 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Nadzsi1
2014/04/14 22:36:32
Üdvözöljük legújabb tagunkat: meli413

Nadzsi1
2014/04/09 22:46:58
Üdvözöljük legújabb tagunkat: TuttiFrutti

Nadzsi1
2014/04/01 18:47:02
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Bocsoda

Nadzsi1
2014/03/31 12:52:40
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Tp22

Nadzsi1
2014/03/24 23:01:51
Üdvözöljük legújabb tagunkat: sztojka kinga

Nadzsi1
2014/03/17 13:32:36
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Szojka Kriszti

Nadzsi1
2014/03/14 11:48:05
Üdvözöljük legújabb tagunkat: lillit

Nadzsi1
2014/03/04 00:22:14
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Gaspar Lajos

Nadzsi1
2014/02/18 10:28:44
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Lupa

Nadzsi1
2014/02/15 21:16:57
Üdvözöljük legújabb tagunkat: evaschuller

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Karcsúsodjon  Könnyedén akár 2 ruhaméretet!

HF Slender You Stúdió

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek