Néhány nap múlva avatják a Sportjátszóteret Dunaharasztiban

Városi és regionális hírek
2010. szeptember 10-én, 16 órakor ünnepélyesen megnyitjuk és átadjuk a Sportjátszóteret a Piactéren. Polgármesteri köszöntő is lesz, meg zene és büfé is, de a legfontosabbak a pályák, melyek között néhány egészen különleges is akad.


A dunaharasztima.hu cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Kexy - szeptember 06 2010 · Részletek · 3499 megnyitás ·Nyomtatás

Nézem a híradót

Vélemény


Nézem, és elszörnyülködöm a Tiszába fulladt kamaszokon, bosszankodom a kastélyfenntartási problémákon, jót nevetek Tony Blairen, vajon miért ragaszkodik ennyire a dedikáláshoz, ha ilyen indulatokat vált ki, és elgondolkodom rajta, ugyan miért tiltakoznak ennyire az országok a franciaországi romakitelepítések miatt. De legjobban az motoszkál bennem, mi is történt Tordason. Hogy felépült egy óvoda lakossági összefogással?? Van ilyen? Nekem is azonnal megfordul a fejemben „A MI városunk”… Hirtelen elönt a lelkesedés, ismét kitör belőlem a grafománia, majd legszívesebben szétkiabálnám: „Halljátok, mi is megcsinálhatnánk!” . Szerencsére éppen kutyulom a pudingot a skacoknak, így ráérek kicsit gondolkodni. Mi lenne, ha felvetődne itt az ötlet?


A cikk folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 06 2010 · Részletek · 7595 megnyitás ·Nyomtatás

128 millió forintból újulnak meg utak

Városi és regionális hírek


Szigetszentmiklós Város Önkormányzata 128 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Közép-Magyarországi Operatív Program Belterületi utak fejlesztése nevű pályázat keretében. Az összegből négy utca, a Hullám, a Komp, a Rádió és a Vadrózsa utca kap szilárd burkolatot, de a pénzből megoldják a csapadékvíz-elvezetést, valamint a zöldfelület is új arculatot kap. A beruházást várhatóan októberben adják át. A projekt nyitórendezvénye szeptember 7-én, kedden lesz 14 órától a lakihegyi Komp utcában. Az utcák az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával újulnak meg.
forrás: www.lakihegyradio.hu

Nadzsi1 - szeptember 05 2010 · Nyomtatás

Megvan a SzöSzi és a Civil Kontrol listája

választás_2010

A valasztas.hu oldalra már két szervezet listája bejegyzésre került. A Civil Kontrol egyesület listavezetője Horváth István, polgármester-jelölt. A lista második helyén dr. Iglói László található, őt Horváth István veje, Nagyiványi Gergely követi. A SzöSzi listavezetője az Aries Kft. ügyvezetője, Szarvas Tibor, polgármester-jelöltjük pedig Fodor Antalné dr. csak a második helyen található. A lista „bronzérmese” a gombfoci-gyűjteményéről is ismert Becz András. Hétfő délután a többi induló szervezetnek, így a FIDESZ-nek, az MSZP-nek, illetve a Jobbiknak és az LMP-nek is le kell adnia a listáját. Végleges adatokról, az indulókról, és a listákról akkor tudunk szolgálni.

Nadzsi1 - szeptember 04 2010 · Nyomtatás

Buckai közbiztonság (már megint)

Városi és regionális hírek

Vajon miért küldte be olvasónk az alábbi képet?


Klikk a képre!

Igen-igen. Már megint a probléma. Most Bucka városnegyedben nem betörtek, nem leütöttek valakit, hanem bemásztak a kerítésen és egy körtefát akartak ellopni!

A tulajdonos szerint e rendőrség semmit nem tud tenni, hiszen a lopás meghiúsult.

Nadzsi1 - szeptember 04 2010 · Részletek · 3167 megnyitás ·Nyomtatás

6 polgármester-, 66 képviselő-jelölt

választás_2010


Hat polgármester- és hatvanhat képviselő-jelöltet vettek nyilvántartásba Szigetszentmiklóson a pénteken lejárt jelöltállítási határidőig. Most már hivatalosan is elindult a kampány...

A lakihegyradio.hu hírének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Kexy - szeptember 04 2010 · Részletek · 2869 megnyitás ·Nyomtatás

Karbantartási munkák a Ráckevei HÉV vonalán

Városi és regionális hírek

A BKV Zrt. 3 hétvégén, szeptember 4-5-én, 18-19-én és 25-26-án karbantartási munkákat végez a Ráckevei HÉV vonalán Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső állomások között.
forrás: bkv.hu

Kexy - szeptember 03 2010 · Részletek · 4754 megnyitás ·Nyomtatás

Így menjünk éjszakai műszakba nyugodtan dolgozni

Városi és regionális hírek

Az alábbi kerékpár tulajdonosa HÉV-vel jár dolgozni. A HÉV-állomásig pedig kerékpárral....


nagyítás: klikk a képre!

A közbiztonság is egyre romlik. Ehhez felesleges mutatókat keresnünk, láthatjuk a saját szemünkkel....

Nadzsi1 - szeptember 03 2010 · Részletek · 2854 megnyitás ·Nyomtatás

Egri példa: tiszta választás - erkölcsi győzelem

választás_2010

Választási Etikai Kódexet írnak alá Egerben az önkormányzati választáson induló polgármester-jelöltek. Az országban egyedülállóan sikeres kezdeményezés az Agria Universitas Egyesület nevéhez fűződik, amelynek fő célja a demokratikus politikai kultúra fejlesztése. Az országgyűlési választáskor a kezdeményezés már bizonyított: Heves megye mind a hat választókerületének összes képviselőjelöltje kivétel nélkül csatlakozott a Választási Etikai Kódexéhez.

A fejlett polgári demokráciák a törvények és a jog uralmának tiszteletére épülnek. A politikai szereplőknek kiemelt szerepük van ezen értékek közvetítésében, megjelenítésében. Ezért fontos az etikai kódex - írja közleményében az Agria Universitas Egyesület.


folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 03 2010 · Részletek · 3806 megnyitás ·Nyomtatás

MEGHÍVÓ - Szigetszentmiklósi belterületi utak fejlesztése

Városi és regionális hírek

Szigetszentmiklósi belterületi utak fejlesztése

 


forrás: www.szszm.hu

Nadzsi1 - szeptember 03 2010 · Részletek · 3575 megnyitás ·Nyomtatás

A Buckában is lehet orvos

Városi és regionális hírek

Megoldódhat egy régi probléma Szigetszentmiklóson. A Bucka lakosainak eddig a város központjáig kellett utazniuk orvosi ellátásért, most azonban a tervek szerint gyógyszertár és orvosi rendelő is épülhet erre a részre.

forrás: dvtv.hu

Kexy - szeptember 03 2010 · Részletek · 4001 megnyitás ·Nyomtatás

Rendőri intézkedés a lakótelepen

Vélemény

Egyik olvasónktól kaptunk egy képet, mely szerint rendőr úrak bírságolták végig a lakótelepet 2010.09.01-én.


Olvasóinkat valószínűleg megosztja az intézkedés mértéke, időpontja, helyzete.
Amennyiben önnek is van véleménye , úgy hozzászólásként megteheti.

Kexy - szeptember 02 2010 · Részletek · 7518 megnyitás ·Nyomtatás

6. Roxiget 2010.09.04

Városi és regionális hírek

Roxiget fesztivál és tehetségkutató verseny döntője Szeptember 4-én,
szombaton 12.00 órától élőben! A Kéktón.

Kexy - szeptember 02 2010 · Részletek · 3712 megnyitás ·Nyomtatás

Rendkívüli Képviselő-testületi ülés

Városi és regionális hírek

M E G H Í V Ó

Szigetszentmiklós Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 2. napján, csütörtökön 17.00 órakor tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozóterem Napirendi pontok:

Kexy - szeptember 02 2010 · Részletek · 2776 megnyitás ·Nyomtatás

Újabb fórumot tartanak a távfűtésről való leválás lehetőségeiről

Városi és regionális hírek

Újabb tájékoztató fórumot szervez Szigetszentmiklós önkormányzata a távfűtésről való leválás és fűtéskorszerűsítés lehetőségeiről, következményeiről pénteken 18 órától. A lakossági fórum célja, hogy minden
szigetszentmiklósi lakos kellőképpen tájékozott legyen a különböző fűtési módok előnyeiről és hátrányairól, ezen információk birtokában tudjanak dönteni arról, hogy akarnak-e változtatni a fűtési rendszeren. A fórumot a Szent Miklós Lakótelepen lévő szánkózó domb melletti épületben rendezik, és minden érdeklődőt szeretettel várnak - mondta el rádiónknak Kecskés István, a szigetszentmiklósi önkormányzat sajtóreferense.

forrrás: lakihegyradio.hu

Kexy - szeptember 02 2010 · Részletek · 7069 megnyitás ·Nyomtatás

1998-2002: Feszültségek, pártszakadás, bírósági ügyek - II.rész

választás_2010


1998-ban a választásokon a már ismert erők indultak. Polgármesterjelöltek voltak az MSZP által támogatott Fodor Antalné dr., aki a mandátumok 59%-át szerezte meg, míg az SZDSZ jelöltjeként dr. Iglói László indult (11%), Szabó Béla a MACSOSZ színeiben ért el 12%-os eredményt, míg a jobboldal jelöltje, a veterán Zachár László volt, közel 17%-os eredménnyel. A mítoszt, hogy Szigetszentmiklós balliberális város, ez alapozhatta meg. Érdekes, hogy ha csak ezt a négy személyt nézzük, már senki sem a saját szervezetében tevékenykedik. Zachár László felhagyott az aktív politikával, Fodorné a SZöSZi képviselője, Iglói László pedig – az akkor még Fodornét támogató – Horváth Istvánnal indul 2010-ben közös csapatban. A MACSOSZ sincs már sehol, Szabó Béla 2006-ban MSZP színekben indult Lakihegyen, jelenleg is külsős bizottsági tag a Gazdasági Bizottságban szocialista támogatással.

Sokat fordult tehát azóta a világ, de még érdekesebb lesz a kép, ha a képviselőjelölteket is megnézzük.


folytatás: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 01 2010 Nyomtatás

Egy őszinte jelölt riportja

választás_2010

Vannak még őszinte jelöltek?

Az alábbi képre klikkelve megnézhet egy riportot, ahol nem kertel a jelölt úr, hogy a beérkező pénzt mire költené.

 

Nadzsi1 - szeptember 01 2010 · Részletek · 7093 megnyitás ·Nyomtatás

Van amiben egyet ért a helyi FIDESZ a helyi MSZP-ével!

választás_2010

Nos igen. Elkezdték a kampányt a pártok. A FIDESZ már túl van az első helyi kampánynyitójukon is, az ellenzék és a SZÖSZI még (tudomásunk szerint) nincs.

Mégis érdekes hírbe botlottam a helyi FIDESZ-es képviselő független oldalán (ITT), miszerint egyet értenek a helyi MSZP-ével. Elgondolkodtam azon, hogy szimplán közeledni próbálnak az ellenzékhez?

Lehet, hogy FIDESZ-MSZP koalíció lesz a városban?

Nadzsi1 - szeptember 01 2010 · Nyomtatás

szigetszentmiklosma.hu: Tanár vagy segéd?

választás_2010

Az országgyűlési választások előtt foglalkozott az MSZP honlapja a pártok programjával. Az elemzést Jószai Attila képviselő készítette. Képviselő és frakcióvezető – ez biztos, minden más bizonytalan.“Attila civilben egyetemi tanár…” – írta akkor az MSZP oldala. Meg még írja most is. A Corvinus Egyetemé egy kicsit mást ír ezzel kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy Jószai Attila “főiskolai tanársegéd“.

Ahogy Besenyő Pista Bácsi mondaná. “Nem mindegy, na de mekkora nem mindegy?!” Mert ugye nem mindenki egyetemi tanár, aki egyetemen tanít…


A szigetszentmiklosma.hu oldal cikkjének folytatása: klikk a "RÉSZLETEK"-re!

Nadzsi1 - szeptember 01 2010 · Részletek · 5214 megnyitás ·Nyomtatás

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
32968 43 Gaborgabor
2014/08/13 09:41:18
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
532218 1089 vasmacska
2014/06/03 23:39:29
Közlekedés
Minden egyéb
289345 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
3546 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
13166 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek

olvasói...


Beküldte:
Nadzsi1

olvasói...


Beküldte:
Nadzsi1

olvasói...


Beküldte:
Nadzsi1

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2015. január 29. csütörtök,
Adél napja van.
Holnap Martina, Gerda napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események

<< Január 2015 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Mami
2014/10/09 07:11:24
Kedves Nadzsi! Ismerősnek jelöltem a fészbuk oldalon! Hogy tudok hozzászólni a témákhoz?

Mami
2014/10/08 10:54:13
Na megyek inkább és kibontom a segélycsomagot amit a Gundel étterem kűldött! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:54
Röviden! Ezen az oldalon mindent a szemnek semmit a kéznek! Smile

Mami
2014/10/08 10:52:00
Kedves Bobbi! Nekem azt mondták, hogy menjek a Fészbookba! Pedig én nem "Fész"!

bobbi
2014/10/07 19:26:33
hogy kell itt kommentelni?az egyik hírhez már ötször megírtam a véleményem és mégsem jelenik meg!

Kexy
2014/10/01 08:59:07
Mami! Persze, nézik az emberek az oldalt. Itt olvasásra van lehetőséged!

Mami
2014/09/29 18:54:52
Kedves Nadzsi! Én oda nem járok mert a pörgéstől szédülök! Mik a tapasztalataid, akarják a népek a változást általad? Láttam a képed a falon! Annak idején mi csak pálcika embert tudtunk a falakra rajz

Nadzsi1
2014/09/29 14:34:46
Kihalt. Mindenki a facebook-on nyomul. Ott pörög az élet. http://www.facebo.
..arosunk.hu

Mami
2014/09/29 04:07:37
Hahó!!! Jár még erre az oldalra valaki? 10 napja semmi újság?

Mami
2014/09/19 16:41:29
Hót "Zacher", hogy elmegyek a méregdoki előadására! Smile

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Kids Club Szigetszentmiklós

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek