Szemét ügy

Olvasói levél

Nos Tisztelt Miklósiak bemutatkoznék,én vagyok a fogyasztó. A fogyasztó aki fizet a szolgáltatásért,és utána azt meg is kapja. Lehetne így is,de nem így esett. És mondhatnák akik olvasgatják a cikkeket, vagy csak szimplán városunkban élnek mi ebben a nagy szó, sokan írják, megélik fizetnek a szolgáltatónak és mit sem kapnak érte.
Nos ebből lett most elegem teleszaladt a butykos. Február 22-én nem vitték el a kukám,amit annak rendje módja szerint jeleztem és kértem szállítsák el kedden és hétfőn. Körbejárok és jelzem a lakóknak, mert az alsó keresztutcán sem lett elszállítva. Gondoltam ez bevett szokás,az elmúlt években volt már ilyen és működött.

Nos itt buktam a dolgot,kaptam egy kedves ámde lekezelő tájékoztatást, hogy tegyem bármilyen zsákba és következő pénteken tegyem a kuka mellé. És érezhetően bár nem kimondva legyek boldog, hogy nem tőlük kell zsákot vegyek, hanem bármilyen zsákot hajlandóak elvinni. Erre írásban kértem újból vagy szállítsák el kedden vagy pénteken viszik a heti díjat vonják le mivel a heti egy alkalommal történő elszállítás amiért fizettünk nem teljesült. Nos erre magától a cégvezetőtől kaptam választ amit ide is csatoltam.

Aries válaszlevél


Ez aztán több ponton kiakasztott:
1. Csütörtök éjjel esett egy kis hó,max 4-5 centi ami senkinek nem okozott problémát (nem csúszott vészesen stb.) ez volt nagy hóhelyzet. De ha ezt el is fogadjuk úgy érzem kutya kötelessége lenne a szállítást átcsoportosítani, mint ahogy máskor megtörtént.

2. Ők az Önkormányzattal történő szerződésük emlegetik. Én velük állok kapcsolatban nekik fizetek heti egyszeri elszállítást. Ha az önkorival szerződtek miért nem nekik viszik a számlát?
Én személyesen náluk, tőlük igényeltem a szolgáltatást.

3. A válaszból kiderül én vagyok felelős mindenért, nekem kell a kukát kihúzni minimum a Boglya utcára mert az ami az uraknak tuti járható. Vagy ha hó van az egész Buckában ellapátolni a havat, hogy ne legyen hóhelyzet.
Magyarán még addig is eljuthatunk húzzuk az ARIES elé és örüljünk hogy dolgozhattunk és fizessünk mint a katonatiszt. Ja és csak csöndben jegyzem meg én takarítsam el mondjuk a havat amiért szintén ez a cég veszi fel a lét.Nagyjából ez történt és én már nagyon kezdem unni, hogy mindig ama nagy szerv rossz végén állok. És unom mindig csak táltani a szám, hogy belerakjanak.

Most már nem megyek el szó nélkül a dolgok mellett,hátha többen lépnek előbb utóbb és nem sodornak le bennünket ilyen hamar.

apa - március 02 2013 · 12 hozzászólás · 695 megnyitás ·Nyomtatás

FB kommentek

Hozzászólások

#1 | g erzsi - 2013/03/02 21:06:02
Engem már régóta foglalkoztat, sőt már itt is felvetettem, hogy egyáltalán miért "kötelező" szemétdíjat fizetni?
- papírhulladékot eltüzelem,
- üveget elviszem a gyűjtőbe vagy visszaváltom,
- ételmaradékot megeszik az állatok.
Tehát akkor milyen szemetem van??? De jelzem, hogy ez már sokaknak megfordult a fejében, nem én vagyok az egyedüli. !vigyazz!
#2 | Kexy - 2013/03/03 12:31:49
Megnéztem , hogy az önkormányzati hivatalos hangszóró , vagy a hivatalos oldal esetleg a tévé beszámolt -e arról, hogy az Aries nem tud bejutni egyes utcába , de nem találtam ilyet. Lehet én voltam felületes. Ha mégis jól láttam és valóban nincs ilyenről hír, akkor egy "sima" lakósnak honnan kellene tudnia , hogy a hulladékszállító hova tud bejutni és hova nem? Úgy gondolom az évben nem sok ilyen időszak van, tehát nyugodtan kiadhatnak egy közleményt ( főleg ha több ingatlanhoz nem jutnak el) , hogy mi a helyzet mit kell tenni. Továbbá ha valóban veszélyesnek ítélik meg az útszakaszt és a felettes tud a problémáról, akkor jelezhetnék a kollégáiknak, akik a hóeltakarítási munkálatokat végzik. Amúgy tényleg lekezelő ez a levél. Már az első mondat mosolyogtató: Sajnálattal fogatták a levelet miszerint ott maradt a szemét. Smile De hisz tudtak róla.. ott írják! pff...
Viszont azt meg megértem, hogy a lakosok igénye szerint nem járhat a szemétszállító, hiszen ha mindenkihez akkor menne amikor a lakos akarja.
#3 | Nadzsi1 - 2013/03/03 14:41:35
Nem semmi.. van ennek az önkormányzati cégnek felügyelő bizottsága? Ők mit dolgoznak azért az aprópénzért, amit azért kapnak?
Az ariesnek (ha tényleg független lenne a városvezetéstől) azt kellene tennie, amit a Volán is tett a Bucka buszjárat indításakor.
Köteleznie kellene az önkormányzatot, hogy járható utakat biztosítsanak a járműveik számára. Nem is értem, hogy az önkormányzat hogy meri megtenni ezt a pofátlanságot a lakossággal. Le merem fogadni, hogy az összes képviselő utcája szépen le van aszfaltozva.
Hihetetlen.... és még a lakos érezze magát rosszul, mert balkán körülményeket teremt neki a város és az aries sem tudja a szolgáltatást úgy végezni, ahogyan ezt egy európai várostól elvárhatnánk.
Amikor a testvérvárosunk delegációja itt volt, akkor erről is beszéltek vajon a nagy városvezetőink? Azt hallottam, hogy azt magyarázták nekik, hogy milyen jó bevonni magáncégeket az arieses dolgokba. Hát persze, annak jó, akinek a rokona (Esetleg gyermeke) részt vesz a munkában.
#4 | apa - 2013/03/03 19:27:37
Viszont azt meg megértem, hogy a lakosok igénye szerint nem járhat a szemétszállító, hiszen ha mindenkihez akkor menne amikor a lakos akarja.
Ezzel egyetértek Kexy de lássuk be azért itt nem egészen erről van szó.Mert ahogy te írod az úgy fest mintha azt kértem volna az enyém szerdán vigyék mert akkor jobb a szélirány.Én csak azt várom azt tegyék amit vállaltak amiért fizetek
#5 | apa - 2013/03/03 19:44:47
Még valami,nem szorosan idetartozik,de úgy hallottam a főnök úrnak lezáródott a pere és jogerősen elítélték (megbüntették).Ha így van,de javítson ki valaki ha nem jól halottam.Mit keres az "önkormányzati"cég élén Szarvas úr mikor az utolsó aktakukactól is fedhetetlenséget kérnek.Vagy ez is úgy megy mint minden más nálunk,odafent lehet csak a kisember van megkötve.
#6 | Nadzsi1 - 2013/03/03 20:24:05
erre mondták azt a fideszes képviselők, hogy az magánügy. Ha jól emlékszem, akkor adócsalás. Ha rosszul, akkor javítsatok ki és elnézést kérek, term.
#7 | apa - 2013/03/03 20:40:35
Más esetben meg közügy mi?Te figyelj azért ha erkölcsi bizonyítványt kérnek a felvételiknél azt sem úgy kérik hogy nem magánügyi vétségben. Azért ez erősen kecskére káposztát effektus.Ha igaz, adócsalóra "önkormányzati"gazdasági társulást bízni.Komoly!!!
#8 | apa - 2013/03/03 21:04:04
eszembe jutott barátom storyja az egyenlőségről..
...Nálunk nincsenek feketék fehérek,nálunk mindenki kék...
(hatásszünet)
...sötétkékek balra,világoskékek jobbra..
A többire nem emlékszem de ez mindent elmond
#9 | apa - 2013/03/04 05:29:18
Amúgy osztom Nadzsi véleményét,ha már kihangsúlyozottan
"szabályos"szerződésben állnak az önkorival,kérjék rajtuk számon,hogy miért így épültek a házak,miért így állnak az utak,meg önmagukon a hóeltakarítást.Amúgy Szarvas úr az önkorival kötöttek szerződésre hivatkozik,de ugyanakkor velem is úgy emlékszem mikor megrendeltem ezt,(az amúgy kötelezően választható)szolgáltatást.
#10 | Nadzsi1 - 2013/03/04 14:18:18
Ha jól értem, akkor a hó miatt nem tud elvileg az Aries munkát végezni.
OK, higgyük el ezt Szarvas úrnak.
Akkor lássuk, ki miatt nem járható az út?
Hóeltakarítás, síkosságmentesítés: Aries Kft.

Akkor most Szarvas Tibornak írnia kell az Aries Kft. felé egy levelet, hogy takarítsák ott az utakat, mert a cége nem tud dolgozni a rossz hóeltakarítási tervezés miatt!?!?!?

Ez jó, Szarvas levelet ír Szarvasnak. Grin
!g??rd!
#11 | Kexy - 2013/03/04 14:28:26
Jaj már milyenek vagytok.. tessék elolvasni levelet rendesen, és a sorok között is olvasni kell.Smile

Utolsó előtti mondatban van a lényeg.Smile
A levél író örülhet, hogy nem büntették meg, hogy a hulladékszállító érkezéséig nem lapátolta el a havat. Mert ebből bizony az derül ki, hogy a lakósnak kell biztosítani a megközelítést.Smile))
#12 | apa - 2013/03/04 20:05:57
ez az igazi biznisz,lassan azért kell fizetni,hogy dolgozhassak az ARIESnek.és még én vagyok a ****!
Nos vannak olyanok akik nehéz helyzetben vannak és kéregetnek,de én fizetek az ARIESnek a szemétszállításért,áttételesen fizetek Szarvas úrnak az önkorin keresztül meg a jutalmat,hogy kifizesse a büntit?
Mi van ha én nem szeretnék adakozni?Smile
fölleg a semmiért

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Utolsó aktív fórumtémák

  Téma Megnyitva Válaszok Utolsó üzenet
[Szavazás] OFF Topik (amolyan dühöngő)
Minden egyéb
520437 1084 vasmacska
2014/04/13 07:49:38
Gyakorló fórumtopik
Oldallal kapcsolatos kérések, kérdések
29073 39 vasmacska
2014/04/13 06:33:36
Közlekedés
Minden egyéb
280696 542 fester
2014/01/29 08:59:55
A Jobbik 2014-es országgyűl...
Politikai vitafórum
1224 5 Nadzsi1
2014/01/05 23:19:23
éjszakai bűz a buckánál
Bucka
10892 7 savill
2013/11/12 14:20:43

Legújabb képek

Olvasón...


Beküldte:
Nadzsi1

Boldog ...


Beküldte:
Nadzsi1


Beküldte:
Nadzsi1

Segítettek:Szolárium kuckó Szigethalom


Airport szálló


Tuti étterem, rendezvényterem


Sellőovi varroda


HAJ-SZA szépségszalon
hozzászólás

Nadzsi1 - 2014/04/05 11:41:12
Folytatódott a plakátháború. Sajnos már nem vagyok gépközelben, így nem tudtam hírként feltenni, de azért telefonnal meg tudom itt osztani a beküld...
>>Részletek
Nadzsi1 - 2014/04/02 11:52:07
Ez a tanár Bóna Zoltán (fideszes jelölt) felmenője volt vagy csak névegyezés?
>>Részletek
Mami - 2014/04/02 08:26:46
Íme! Rajtam kívül még ez a bejegyzés sem érdekel senkit, nemhogy a Kuncze (úr)!
>>Részletek
Nadzsi1 - 2014/04/02 00:29:57
Természetesen csak áprilisi tréfa volt! !g??rd! Azért jöttek ám a kommentek a facebook profilunkra is: https://www.facebook.com/amivarosunk.hu/...
>>Részletek
bobbi - 2014/04/01 17:39:56
Kedves Lucabrasi! Az a helyzet hogy most hirtelen nem tudom ki van e táblázva de, ha tudod keresd vissza az átadáskor megjelent cikkeket, videókat...
>>Részletek

Hasznos Hírek

Ajánlások

Reklám

Hirdetési felület


Navigáció

Jelölő

Facebbok


iwiw

Jogi impreszum:

Copyright © www.amivarosunk.hu; 2009. Minden saját hírt, minden információt (fényképet, filmet, szöveget, hanganyagot), amit itt az oldalon találnak, forrással megjelölve (www.amivarosunk.hu), engedély nélkül megjeleníthető! Az oldal tartalmáért, amit a regisztrált tagok írnak és a beküldött képekért, hírekért, felelősséget a portál és üzemeltetője nem vállal! Minden megjelent hírért, amit az olvasó küld be, saját felelősségre teszi. A jogi következményeket magára vállalja! Bővebben: az oldal szabályzatában!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keresés

Keresendő szöveg:

Szigetszentmiklós információs oldala linkgyűjtemény

Mai névnapos

Ma 2014. április 25. péntek,
Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Események

<< Április 2014 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Nyilvános szavazás

Ön szerint is megilleti a prémium az önkormányzati cégek vezetőit?

Igen, hiszen az elvártnál jobban teljesítenek

Igen, mert a fizetésük méltatlanul kevés

Nem, mert az elvártnál rosszabbul végzik a dolgukat

Nem, éppen elég magas a fizetésük

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Nadzsi1
2014/04/14 22:36:32
Üdvözöljük legújabb tagunkat: meli413

Nadzsi1
2014/04/09 22:46:58
Üdvözöljük legújabb tagunkat: TuttiFrutti

Nadzsi1
2014/04/01 18:47:02
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Bocsoda

Nadzsi1
2014/03/31 12:52:40
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Tp22

Nadzsi1
2014/03/24 23:01:51
Üdvözöljük legújabb tagunkat: sztojka kinga

Nadzsi1
2014/03/17 13:32:36
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Szojka Kriszti

Nadzsi1
2014/03/14 11:48:05
Üdvözöljük legújabb tagunkat: lillit

Nadzsi1
2014/03/04 00:22:14
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Gaspar Lajos

Nadzsi1
2014/02/18 10:28:44
Üdvözöljük legújabb tagunkat: Lupa

Nadzsi1
2014/02/15 21:16:57
Üdvözöljük legújabb tagunkat: evaschuller

REKLÁM

Kertszépítők


Textil Cottage


Profi önéletrajz készítés


Erdei falfestés

"Erdei falfestés"


"Ali Box Club"


Családi napközi és játszóház

Családi napközi

GAZDIKERESÖ!

Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macská, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be a fényképét és egy rövid leírást!


Talált kutyák és macskák galériája! Ha talált kutyát vagy macskát, esetleg keresi kedvencét, akkor küldje be az állat fényképét és egy rövid leírást hozzá!

Hírlevél

Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.

Időjárás

Felhőkép Hőtérkép

Partnereink:Seinchin Karate


Maintra Stúdió

Hun-Web Linkek